≫ 

Vučić i Soroš ponovo razgovarali o situaciji u Srbiji: Pretresli različite teme

Predsednik Vučić upoznao je Soroša i članove delegacije sa situacijom na Kosovu i Metohiji i napretku dijaloga između Beograda i Prištine

  • 25

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno društvo Aleksanderom

Sorošem sa kojim je razgovarao o situaciji u regionu, podršci Fondacije za Otvreno društvo evropskim integracijama Srbije i o reformama u oblasti medija i vladavine prava.

Vučić se sastao sa Sorošem: O ovim pitanjima su se saglasili (FOTO)

Predsednik Vučić upoznao je Soroša i članove delegacije sa situacijom na Kosovu i Metohiji i napretku dijaloga između Beograda i Prištine. Tema razgovora bila je i podrška Fondacije regionalnoj ekonomskoj zoni.

Aleksander Soroš izrazio je zahvalnost predsedniku Srbije na podršci koju Fond za otvoreno društvo ima u Srbiji, i naglasio da će fondacija nastaviti da podržava Srbiju na evropskom putu, kao i reformske i demokratske procese.

On je pozdravio nastavak dijaloga Beograda i Prištine i konstruktivnu ulogu Srbije u održanju stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana.

VIDEO: Vučić obećava prosečnu platu od 500 evra do kraja 2018.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena NS

    28. jul 2018 | 10:10

    Predsednik Aleksandar Vučić je već pokazao da sve što radi, radi promišljeno i mudro !Tako da i ova saradnja i prijateljstvo je verovatno za dobrobit svoje zemlje !

  • Igor

    28. jul 2018 | 10:19

    Upoznat je on odavno sa situacijom, ali dobro. Nadamo se da ce se njihovi interesi promeniti.

  • Olga

    27. jul 2018 | 18:17

    Dobra saradnja Srbije i Madjarske je kljucna za stabilnost regiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA