Želimo da saznamo detalje o montiranom suđenju i gde je sahranjen: Dražin unuk za Telegraf o zahtevu Amerikanaca da se otkrije istina o stradanju njegovog dede

Prve reakcije na zahtev Amerikanaca da se objave dokumenta o Draži Mihailoviću

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bannne
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • 800 година светосавља

    14. avgust 2018 | 16:32

    Истина је спора,али достижна . Комунистичка деца стално причају лажи, да би се прикрило да су њихови очеви комунисти сарађивали са хрватским клеро-нацистима у циљу уништавања православља и Срба !

  • Pančo Vilja

    31. jul 2018 | 22:58

    Zanimljivo da bi sada Amerika nekoga da proziva i da nešto pametuje. A koliko joj je trebalo vremena da uđe u rat? Te hoće te neće, te nije to njihov rat itd. Tek kada je Hitler istupio zube prvenstveno na SSSRu, ali i na V. Britaniji uđe i Amerika u Svetski rat. Pri tome treba ispitati pravu ulogu talijanske mafije u Americi. Mafija iz Amerike je odigrala značajnu ulogu u porazu Musolinija i njegovih fašista u Italiji ali tek pošto su njihovi mafijaški kompanjoni sa Sicilije i Italije bili ugroženi od Musolinija. pitanje je koliko bi Ametika se aktivirala da nisu bili ugroženi i mafijaški interesi u Italiji i Evropi. Srbi kao i još neki narodi u Jugoslaviji i na Balkanu su imali značajnu ulogu u porazu Sila Osovine, a s obzirom na naš broj, veličinu i snagu. I pitam se otkuda Americi pravo da nam nešto pametuje i da nešto traži od nas?

  • Vjekoslav

    31. jul 2018 | 22:07

    Treba potpuno otvaranje arhive. Ubijanjem Draže ubijali su građanski zakonik i građansko društvo. Danas kada smo shvatili lutanjem da je komunizam utopija i da je Draža branio vrednosti koje danas uspostavljamo najmanje što možemo da uradimo je da obelodanimo istinu o njemu. To treba da uradimo zbog nas a ne drugog. Najveći smo sebi neprijatelj što pokazuje i činjenica da Amerika traži ono što smo mi već trebali da uradimo ako nam je istina i pravda vodilja u životu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA