Potvrđeno: Putinova desna ruka stiže u Guču, Zaharova posle Beograda ide na festival trube

Dragačevski sabor trubača u Guči, 58. po redu, biće svečano otvoren sutra ispred Spomenika trubaču u centru Guče i trajaće do 11. avgusta

  • 15

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova potvrdila je danas da dolazi u Srbiju i da će poseti Dragačevski sabor trubača u Guči.

Ne mogu stvarno da vam kažem šta ću poručiti Zaharovoj u Guči, mora žena da se iznenadi: Dačić zagonetan o dočeku Putinove Maše (VIDEO)

Zaharova je agenciji Beta rekla da će prvo u Beogradu imati bilateralne konsultacije u srpskom Ministarstvu spoljnih poslova a potom će posetiti sabor trubača u Guči.

Dačić je danas na televiziji Prva rekao da će Zaharova doći u Guču, a o njenoj poseti razgovarao je, kako je saopšteno, i sa ambasadorom Rusije Aleksandrom Čepurinom.

Dragačevski sabor trubača u Guči, 58. po redu, biće svečano otvoren sutra ispred Spomenika trubaču u centru Guče i trajaće do 11. avgusta.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojcica

    8. avgust 2018 | 18:18

    Dobrodošla. Bravo 👏 👏 👏

  • Ljubiša

    8. avgust 2018 | 20:53

    Kako je prirodno lepa žena,a ne kao američke silikonke.Amerikanci puknite od muke.

  • S. M.

    8. avgust 2018 | 23:33

    Dačić je Zaharovoj odavno obećao da ce joj biti domacin u Guči. Zaharova je vrlo važna ličnost u ministarstvu inostranih poslova Rusije. Verujem da ce u Guci osetiti pravo srpsko gostoprimstvo. Bravo Ivice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA