≫ 

Futuristički institut objavio prvu analizu: Istinska cena različitih kosovskih scenarija

 ≫ 

- Pokušali smo da pretpostavimo cenu nečinjenja, što je inače jedna od jasnih mogućnosti u priči o Kosovu - navode iz Instituta

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sale
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • miroslav

    10. avgust 2018 | 09:16

    Sto braco da toliko komplikujemo LEPO PREDAMO CELU SRBIJU NEKOM KO UME DA UPRAVLJA ZEMLJOM..I TAKO NAMA JE SVE NA SMETNJI.

  • Vesna Rovčević

    10. avgust 2018 | 03:06

    Po toj računici "vrednost života". Koliko nam duguju albanci koji su 498.242-1948 povećali svoj broj na 1.596.072-1991 koliko ih i sada ima obzirom da je Srbija prestala da plaća doprinos za natalitet albanaca na KiM. Srbija nije izgubila 2500 civila i ~1000 vojnika i policajaca. Demografski gubitak Srbije od 1991-2002 je ~650.000 koliko iznosi broj izbeglica sa KiM, bih, hrvatske i ostalih republika. Koliki je broj nerođene dece... Što se tiče budućnosti ne treba da brinemo. Obzirom da su svi građani podržali "zakon o dobrovoljnom doniranju organa za transplataciju" a u Srbiji pogine ili umre ~105 hiljada stanovnika godišnje, samo za vitalne organe možemo na tržištu SAD da dobro zaradimo. Srce ~milion dolara, jetra 557,000 dolara, bubreg 262,000 po komadu. Možemo da napravimo "transplatacioni turizam" za 60000 evropljana koji sada čekaju donatore organa iz Srbije čiji smo postali probni član. Stićićemo svi u evropu, u tom boljem životu koji nam se već godinama obećava. Neki živi a nečiji organi će "živeti sretno" u telima evropljana. Samo zadnjih 6 godina nam je umrlo ~650.000 stanovnika čije organe nismo prodali i zaradili. Ipak smo u dijalogu sa albancima nešto naučili. Kako se prodaju organi Srba.

  • aaaa

    09. avgust 2018 | 23:47

    Pa vidis nisi u pravu, politicari koji su nas vodili su sve radili na stetu srba, zato smo tu gde jesmo. Da li si znao za grad Novo Brdo na Kosovu koji je u 14. i 15. veku jedan od najbogatijih i najvećih gradova u Evropi, a u prilog tome najbolje svedoči podatak da je Srbija u vreme despota Stefana Lazarevića i njegovog naslednika Đurđa Brankovića zadovoljavala 20 odsto evropske potrebe za srebrom. Novo Brdo je proizvodilo vise od sedam tona, a zajedno sa Srebrenicom i Rudnikom Srbija je proizvodila godišnje 15 tona srebra. A gde je zlato i ostali metali. Na svom vrhuncu bio je pet puta veći od tadašnjeg Londona, sa oko 50.000 stanovnika dok je london imao oko 10.000 stanovnika. Za vreme cara Dušana Silnog postaje jedan od najvažnijih rudnika imperije, u kome postoji i kovnica novca, a nalazišta su toliko velika da on 1348. godine poklanja Hilandaru 87 kilograma srebra. Ovo nimalo ne treba da čudi: stoleće kasnije, despot Đurađ posle prvog pada Srbije predaje Dubrovčanima na čuvanje 50.000 dukata i skoro dve i po tone srebra! Sad mi posteno kazi da li si znao ovo, nadji clanak, sistematski antisrpskom politikom koja traje godinama dovedeni smo dovde, samo malo zagrebi ispod prasine iznenadices se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA