≫ 

I Amerikanci podržavaju kampove po Srbiji: Ovo je Skatov odgovor na ruski paravojni logor na Zlatiboru (FOTO)

Dok paravojna ruska grupa najavljuje da će slične aktivnosti nastaviti u tajnosti, američki ambasador u Srbiji oglasio se na svom tviter nalogu snažnom porukom

  • 9

Paravojni kamp za decu na Zlatiboru, iza kog je stajala ruska grupa E.N.O.T Korp, zatvoren je prošle nedelje zbog moguće "zloupotrebe dece" rekao je ministar Nebojša Stefanović, a ni nedelju dana posle te odluke, bura u javnosti se ne smiruje.

Ruska paravojna grupa preti: Kamp na Zlatiboru je početak, ubuduće ćemo raditi tajno

Dok paravojna ruska grupa, u čijoj organizaciji je kamp i pokrenut, najavljuje da će slične aktivnosti nastaviti u tajnosti, američki ambasador u Srbiji, Kajl Skat, oglasio se na svom tviter nalogu snažnom porukom.

- Zanimljivo je da ruske kolege podržavaju paravojni kamp za decu na Zlatiboru, dok američka ambasada podržava košarkaške kampove, takmičenje iz geografije i pripreme srednjoškolaca za školovanje u Americi - napisao je on.

Podsetimo, ovim povodom oglasio se i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, koji je rekao da ono što se dešavalo na Zlatiboru i kamp u kojem su deca imala paravojnu obuku nije Srbija budućnosti i poručio da takve stvari država Srbija neće tolerisati.

Nama to kao zemlji nije potrebno i takve stvari država Srbija neće tolerisati - poručio je predsednik Republike.

Vučić je naveo da je reč o dobroj deci, koja treba da uče, rade da sutra budu i dobri vojnici, "ali zna se kada je vreme za vojsku, za učenje, za školovanje, za neke druge stvari..." i zamolio roditelje da razumeju da uniforme nisu za decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    22. avgust 2018 | 00:00

    A moze li da objasni kakvi su bili Americki kampovi za obuku OVK terorista?

  • Ljube

    21. avgust 2018 | 19:28

    Koji su to licemeri ... Naročito su mirnodopski kampovi za obuku u Bondstilu, ilegalno podignutoj NATO vojnoj bazi u našoj zemlji

  • dragan

    21. avgust 2018 | 19:31

    Zasto se skot mesa u unutrasnje stvari Srbije ??? Koliko takvih kampova ima u SAD (licno sam ih video) u kojima se obucavaju deca za stvarnu borbu RAT protiv koga ?? Licno podrzavam takve kampove i da imam decu tog uzrasta rado bi ih poslao da se ocelice Sto se tice opet tog skota neka hvala sta vi podrzavate po Srbiji jos su vidljivi OZILJCI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA