Vuče, izvini, ali ja ne mogu da se valjam u ovom blatu sa tobom: Brnabić odbrusila Jeremiću na Tviteru

Premijerka Srbije tako je odreagovala na nove tvitove lidera Narodne stranke

  • 58

Okršaj premijerke Srbije Ana Brnabić i lider Narodne partije Vuk Jeremić na Tviteru nastavljen i danas. Nakon što je preksinoć Brnabić oštro odgovorila Jeremiću na njegove prozivke na ovoj društvenoj mreži, lider Narodne stranke je nastavio sa pominjanjem premijerke i njene porodice. Odgovor je stigao danas.

Brnabić oštro odgovorila Jeremiću: Što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji

Jeremić je napisao da je Brnabićeva "zanemela" na dokumenta koja je objavio, a kao jedan od motiva za to naveo i da je možda "stigla packa od šefa da se mane direktnog dijaloga samnom".

Premijerkin odgovor nije izostao, a ona mu se izvinila i poručila da nema vremena jer mora da radi.

- Vuče, izvini, ali ja ne mogu da se valjam u ovom blatu sa tobom... Koliko god to bilo zanimljivo i koliko god mi je primamljivo da ti odgovorim na svaku laž i uvredu, nemam vremena. Čoveče, da li si ti uopšte svestan u kakvom stanju ste zemlju ostavili i šta sada sve treba uraditi? - napisala je Brnabić na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA