Dodik se latio mikrofona i bacio okupljene u trans: Manjačom se orilo "Ne može nam niko ništa" (VIDEO)

Prvi čovek Srpske ponovo je dokazao svoje pevačko umeće na centralnoj manifestaciji 53. Kočićevog zbora u Stričićima na Manjači

  • 34

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik više puta je pokazao da osim što je ljubitelj dobre pesme,  neretko i sam ume da se lati mikrofona.

Pre Vučićevog dolaska Kosovo je bilo izgubljeno, bilo je pitanje vremena zatvaranje priče na štetu Srbije: Dodik o kosovskom problemu i situaciji u regionu

Prvi čovek Srpske ponovo je prezentovao svoje pevačko umeće kada je na centralnoj manifestaciji 53. Kočićevog zbora u Stričićima na Manjači pustio glas i zapevao "Ne može nam niko ništa" i dokazao da je malo onih koji bi mogli da mu pariraju na ovom polju.

Sa njim su se veselili premijerka Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić.

Dodik je vidno raspoložen našao vremena da se pozdravi sa brojnim građanima koji su se okupili, a ispred šatora u jednom trenutku se stvorila velika gužva zbog svih onih koji su hteli da čuju prvog čoveka Republike Srpske kako peva, a potom se i fotografišu s njim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    27. avgust 2018 | 00:28

    Ko je ubio Davida, Milorade? Pevas "ne moze nam niko nista" posto pocinioci ubistva 21. godisnjeg mladica nisu uhapseni? Sram te bilo!

  • Darijus Serb

    26. avgust 2018 | 21:05

    Ko peva zlo ne misli,neka pati kome smeta! Ziveo Predsednik,zivela Republika Srpska.

  • Narod

    26. avgust 2018 | 19:52

    Podrška za Dodika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA