Ministri pre utakmice slavili ulazak Zvezde u Ligu šampiona? Mihajlović se našalila na Instagramu, a onda je opalila selfi sa dve koleginice (FOTO)

One su ispijale kafu i prošetale gradom, ali i napravile selfi u bašti jednog lokala u Trebinju

  • 1

Vreme održavanja zajedničke sednice vlada Srbije i Republike Srpske, naši ministri iskoristili su i za kratak predah u Trebinju.

Završena zajednička sednica vlada Srbije i Republike Srpske u Trebinju: Naša država u ovoj godini donirala više od 8 miliona evra (FOTO) (VIDEO)

Ministarke ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, ministarstva pravde Nela Kuburović i ministarstva za evropske integracije Jadranka Joksimović, naime, provele su neko vreme u lokalnom kafiću.

One su ispijale kafu i prošetale gradom, ali i napravile selfi u bašti jednog lokala.

Foto: Instagram/Zorana Mihajlović

- Mi smo juče popodne još proslavili ulazak Zvezde u Ligu šampiona... Nananananana.... - napisla je Mihajlovićeva na svoim Instagram profilu u vreme kada se utakmica još uvek nije ni odigrala.

Pored njihovog selfija, okačila je i fotografiju sa dvojicom kolega iz parlamentarne klupe, Zlatiborom Lončarem i Vanjom Udovičićem.

Na jednu od fotografija u kadar su pustile i ministra rudarstva i energetike Aleksandra Antića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    30. avgust 2018 | 22:49

    Zidovi se ruše, radnici ginu, cveta divlja gradnja i to njima pred očima, a "ministarka se češlja".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA