Nebojša Stefanović postaće otac po drugi put: Njegova supruga Ana je u četvrtom mesecu trudnoće, a pogodite ko se najviše obradovao

Ana bi trebalo da se porodi u februaru

  • 7

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Nebojša Stefanović i njegova supruga Ana početkom sledeće godine imaće razlog za slavlje jer čekaju prinovu. Ana je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka dečaka.

- Ana je pre nekoliko nedelja saznala da je u drugom stanju. Sreću nije mogla da sakrije, a lepe vesti je odmah podelila sa Nebojšom. Njih dvoje su se dogovorili da samo najbližim članovima porodice saopšte da je Ana u drugom stanju dok ne prođu prva tri meseca trudnoće. Ona je nedavno ušla u četvrti mesec, a na pregledu je saznala da čeka dečaka. Njihovoj sreći nije bilo kraja - rekao je za Blic izvor blizak porodici Stefanović.

Nebojša i Ana imaju ćerku Ninu; Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Ana bi trebalo da se porodi u februaru.

- To je inače i razlog što je Ana Stefanović u poslednje vreme često u klinici u "Narodni front", gde joj doktor Dejan Dimitrijević vodi trudnoću, a planirano je da se tu i porodi u februaru - dodaje izvor blizak ovom bračnom paru, i otkriva ko se najviše obradovao vesti o trudnoći.

- Nebojša i Ana su seli sa ćerkom Ninom, koja ima šest godina, i saopštili joj da će uskoro dobiti brata. Ona je bila presrećna što će se njihova porodica proširiti. Ono što je zanimljivo jeste da će se Ana poroditi u februaru, kada je i maloj Nini rođendan - kaže Blicov izvor.

(Telegraf.rs/ Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA