Da li je ovo neki znak? Skat po povratku sa Kosova uslikao dugu na nebu Srbije (FOTO)

Tokom boravka na Kosovu, Skat je imao nekoliko sastanaka sa kosovskim zvaničnicima i drugim istaknutim ličnostima, kako bi čuo njihove stavove i saznao više o situaciji u regionu

  • 4

Američki ambasador, Kajl Skat, boravio je u Prištini, što je prva poseta takve vrste do sada. Tokom boravka na Kosovu, on je imao nekoliko sastanaka sa kosovskim zvaničnicima i drugim istaknutim ličnostima, kako bi čuo njihove stavove i saznao više o situaciji u regionu.

Teče prelomnih 168 sati za rešenje kosovskog čvora? Evo šta nas sve čeka ove nedelje

U povratku iz južne srpske pokrajine, desila mu se jedna neverovatna stvar, što je odmah objavio na Tviteru.

Naime, on je fotografisao dugu koja se pojavila na nebu i podelio sa svojim pratiocima uz pitanje da li je reč o simbolici ili je ipak slučajnost.

Vraćam se u Srbiju iz posete Kosovu. Da li je ovo neki znak? - napisao je ambasador.

Inače, ovo je njegova prva poseta Prištini, što je u zvaničnom saopštenju potvrdila i ambasada SAD, a Skatov domaćin bio je ambasador SAD u Prištini, Greg Delavi.

- Nakon više od dve godine priče o Kosovu, konačno imam priliku za posetu - napisao je on na svom nalogu i podelio fotografiju sa svojim kolegom.

Podsetimo, Skat je jedini američki ambasador iz Obamine administracije koji je ostao na svojoj poziciji posle velike smene Trampovim diplomatama. U američkom Senatu trebalo bi do kraja ove nedelje da budu potvrđena imena novih ambasadora SAD u Sloveniji, Crnoj Gori i na Kosovu, dok je Bela kuća predložila i svog novog predstavnika u BiH.

Video: Skat najavio promenu stava SAD prema Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    4. septembar 2018 | 07:01

    To je takozvana uranijumska duga koja se cesto pojavljuje u Srbiji nakon sto ste nas prijateljski bombama pocastili 1999 godine, jer onog koga niste ubili bombama njega ce ubiti polako ali sigurno zracenje.

  • Lilihip

    4. septembar 2018 | 08:01

    Naravno da je znak. Bitno je da je šareno, šta je to? Šarena laža ! Znamo, navikli smo se.

  • PREDATOR

    4. septembar 2018 | 09:17

    I jeste znak! Vreme je da odete i vratite to što ste oteli Srbiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA