≫ 

Zbog Vučićeve posete na noge podignute sve srpske i međunarodne službe bezbednosti: I operativci MI6 prebačeni na KiM?

Beogradski dnevnik navodi da su prema informacijama koje ima, za dvodnevnu posetu predsednika KiM "na noge" podignute sve srpske službe bezbednosti, ali i međunarodne snage u pokrajini

  • 50

Operativna grupa britanske obaveštajne službe MI6 u sredu je iz Makedonije prebačena na Kosovo i Metohiju, i to isključivo zbog dolaska predsednika Aleksandra Vučića, pišu "Novosti" pozivajući se na izvor iz obaveštajnih struktura.

Tolerišu pretnje Vučiću da će biti uhapšen i fizički maltretiran ako poseti Kosovo! Iz Međunarodnog instituta oštro reagovali

Kako prenosi taj izvor "Novostima" Vučićeva poseta spada u visokorizične i za nju su, i politički i bezbednosno, veoma zainteresovane razne strukture, ne samo sa ovih prostora, nego i iz svetskih centara moći, a posebno britanske obaveštajne službe, čiji operativci već duže imaju pojačan angažman na ovim prostorima.

Beogradski dnevnik dalje navodi da su prema informacijama koje ima, za dvodnevnu posetu predsednika KiM "na noge" podignute sve srpske službe bezbednosti, ali i međunarodne snage u pokrajini.

- Trase kojima se bude kretao Vučić i sva mesta koja će posetiti obezbeđivaće pripadnici Kfora i Kosovskih policijskih snaga. U vazduhu će sve vreme posete biti dva helikoptera Kfora, a još dve letelice sa sanitetskim materijalom biće u pripravnosti - pišu "Novosti".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milena

    7. septembar 2018 | 19:01

    Podignuti sve sluzbe bezbednosti.

  • Gogi

    8. septembar 2018 | 08:05

    Dobro je što je tako. Bitno je da sve prođe bez incidenata.

  • Branka

    8. septembar 2018 | 01:05

    Pa kad Albanci ne umeju da se ponasaju kao ljudi vec kao napasnici i siledzije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA