Janković opleo po Borku Stefanoviću: Njegova izjava je štetna i zbunjuje javnost

Stefanović je prethodno rekao da su u toku razgovori sa liderom SDS Borisom Tadićem o mogućnosti priključenja Savezu za Srbiju, a u odgovoru na pitanje da li se razgovara sa Sašom Jankovićem i PSG rekao: "vrata su im otvorena, razgovara se na više nivoa"

  • 87

Građanski blok 381 saopštio je danas da je netačna izjava jednog od osnivača Saveza za Srbiju Borka Stefanovića da se sa Pokretom slobodnih građana, Sašom Jankovićem ili Građanskim blokom 381 razgovara "na više nivoa" o ulasku u drugi opozicioni blok.

Ko će na službeni put u nedelju, a ko na Paradu ponosa? Kompletira se lista srpskih političara koji će stati ispod zastave duginih boja

- Razgovori te vrste ne postoje, a takve spekulacije su neozbiljne, štetne i zbunjuju opozicionu javnost - navodi se u saopštenju.

Iz Građanskog bloka 381 je više puta saopšteno da dve politički raznorodne opozicione grupacije treba i mogu da sarađuju na stvaranju uslova za fer izbore i smenu diktature, ali da postoje suštinske razlike u viđenju unutrašnjeg uređenja, spoljnopolitičkog položaja i budućnosti Srbije posle Vučića, i da bi njihovo ujedinjenje bilo neprirodno, lažno i neplodno, navodi taj blok.

(Telegraf.rs/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tara

    14. septembar 2018 | 17:17

    Sve sto rade, govore je vrlo zbunjujuce

  • Uros

    14. septembar 2018 | 17:58

    Opozicija je u potpunom rasulu. Ne zna se vise ni ko pije ni ko placa ali zna se da narod vise nece placati cenu zbog njihove nesposobnosti.

  • Uroš

    14. septembar 2018 | 17:03

    Celokupna opozicija je štetna po Srbiju i njen narod, ne samo Borko Stefanović.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA