• 1

Tasovac obučen kao monah: Došao na tribinu o kulturi sa brojanicom, kapom na glavi, obučen u crno (FOTO)

Direktor Beogradske filharmonije je, čini se, za dve godine koliko ga nema na javnoj političkoj sceni Srbije, uspeo da doda koji kilogram, umirio svoju prepoznatljivo razbarušeno frizuru i boje sveo na minimum

  • 1

Bivši ministar kulture Ivan Tasovac, pojavio se sinoć u Ustanovi kulturi Parobrod na tribini čija tema je bila shvatanje kulture, ali je debata ostala u drugom planu zbog imidža direktora Beogradske filharmonije.

Ovo nije narod lakrdijaša i psovača, rijalitiji su sramota za Srbiju: Ministar kulture kivan jer ne može da utiče na stanje u medijima

Tasovac je, čini se, za dve godine koliko ga nema na javnoj političkoj sceni Srbije, uspeo da doda koji kilogram, umirio svoju prepoznatljivo razbarušeno frizuru i boje sveo na minimum.

Sa crnom kapom na glavi, brojnim brojanicama i narukvicama, gotovo neprepoznatljiv je sedeo sa ostalim učesnicima tribine "Je li stvarno lepse sa kulturom?".

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

I dok su neki komentarisali da to više jednostavno nije on, drugi su bili oduševljeni promenom i pripisali je težnji ka promenama karakterističnoj za svakog umetnika, a nekima je njegov novi stil pomalo zaličio i na monaški.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

On je na tribini pod nazivom "Je l stvarno lepše sa kulturom" naglasio da nijedna kampanja ne može da pomogne da se dobro plasira loš proizvod.

Foto: Tanjug/Zoran Zestic

- Kampanje privlače pažnju ljudi, ali je sadržaj jedino važan. Važno je da ozbiljan i kvalitetan program iz kulture dopre do što većeg broja ljudi koji žive u Srbiji. Možemo govoriti o decentralizaciji kulture ali bez konkretne akcije nećemo imati velike rezulatate. Važno je da se publici ne prilazi sa nipodaštavanjem već joj uvek treba ponuditi kvalitetan program - kazao je Tasovac, napomenuvši da treba podržavati kulturne institucije koje su pokazale kvalitet kroz vreme, ali su sve oči ipak mahom ostale uprte u njegov novi izgled.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima