• 2

"Peti oktobar, velika prevara i simbol propuštenih šansi!" Milićević iz SPS: Mi smo modernizovani, a gde su sad organizatori tog događaja?

On je dodao da i danas veliki broj građana oseća posledice neodgovorne politike koja je tada vođena i ukazao da je ključno pitanje gde su danas oni koji su sproveli i organizovali 24. septembar, a gde je SPS

  • 2

Šef poslaničke grupe Socijalističke partija Srbije (SPS) Ðorđe Milićević izjavio je danas da ta stranka treba da bude zahvalna za 5. oktobar 2000. godine, jer se modernizovala i upitao gde su danas oni koji su sproveli i organizovali taj događaj.

Pre 18 godina su građani rekli "Gotov je": Na današnji dan Milošević je izgubio sudbonosne izbore

- Još jednom ću izneti svoj stav pošto je današnja sednica započela hvalospevima o 24. septembru i 5. oktobru. To je bila jedna velika prevara, simbol propuštenih šansi i izneverenih obećanja. Mislim da Vojislav Koštunica nikada nije odneo izbornu pobedu - rekao je Milićević novinarima u parlamentu.

Socijalisti, prema njegovim rečima, treba da budu zahvalni za sve što se dogodilo, jer zahvaljujući tome znaju ko je bio u stranci zbog funkcija, a ko zbog ideologije, a građani su, s druge strane, videli "šta znaju i koliko ne mogu oni koji su tada preuzeli odgovornost za Srbiju".

On je dodao da i danas veliki broj građana oseća posledice neodgovorne politike koja je tada vođena i ukazao da je ključno pitanje gde su danas oni koji su sproveli i organizovali 24. septembar, a gde je SPS.

- Mi smo 28 godina tu, relevantan politički činlilac, ostali verni ideji socijalne pravde, a sa druge strane, gde su oni? Nismo ih se plašili tada, ne plašimo ih se ni danas kada prete 6. oktobrom. Možda su tad bili neka alterantiva, a danas se udružuju, ne da bi bili alternativa već da bi politički preživeli - rekao je Milićević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imenjak

    Kako si ti ostao zahvaljujuci tim organizatorima da je bio neko drugi e

  • Dragana

    I daljer žalim što je propušten 6, oktobar. Gospodina Milićevića razumem jer ipak je on pokupio kajmak od kobajagi propasti SPS.. Kad nam deca nauče da budu servilna prema liderima i njima će biti dobro..onim anaravno koji imaju stomak za to Ostalima savet, što pre i što dalje od Srbije.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima