≫ 

Da li posebni odnosi sa Rusijom koče Srbiju na putu ka EU? Evo šta se očekuje od Vučićeve posete Moskvi (FOTO)

- Naše uzajamno delovanje je isključivo pozitivno i usmereno ka jačanju naših zemalja koje su stupile u fazu ekonomskog uspona i nacionalnog preporoda - poručio je Aleksandar Čepurin

Oktobarska poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Moskvi će se održati u važnom spoljnopolitičkom periodu za Srbiju i Rusiju, a sastanak predsednika Srbije i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina potvrda je i dobrih ličnih odnosa i uzajamnog poštovanja između dva predsednika, ocenio je ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

Koji izazovi očekuju region u narednom periodu? Han sa šefovima diplomatija Zapadnog Balkana, a ovo su zaključci sastanka (FOTO)

- Naše uzajamno delovanje je isključivo pozitivno. Usmereno je jačanju naših zemalja koje su stupile u fazu ekonomskog uspona i nacionalnog preporoda - napisao je Čepurin na svom tviter nalogu.

- Sastanak Vučića i Vladimira Putina potvrđuje dobre lične odnose i uzajamno poštovanje između naših predsednika. Naši posebni odnosi nisu prepreka za razvoj odnosa sa trećim zemljama, na primer Srbije sa EU. Sasvim obrnuto - poručio je ambasador Rusije u Beogradu.

VIDEO: Ovako Putin puca iz novog snajpera iz fabrike Kalašnjikov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    25. septembar 2018 | 22:30

    Prijateljstvo sa Rusijom nam može samo dobro doneti!

  • bizzimark

    25. septembar 2018 | 23:37

    Ne koce nas Rusi,vec EU nije raspolozena prema nama.

  • Zika

    25. septembar 2018 | 23:04

    Imamo savrsene odnose sa Rusijom, i to ne bi trebalo da ista koci, moze samo da bude bolje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA