• 0
 ≫ 

Tražio si mi mito od 100.000 evra! A ti si se uplašio mog visokog rejtinga! Neviđena svađa u Skupštini jednog srpskog grada (VIDEO)

 ≫ 

Sve se odigralo na 18. sednici SO Prijepolje

  • 0

Na sednici Skupštine opštine Prijepolje, odbornik Demokratske partije Sandžaka (DPS) Bahrija Beganović, optužio je odbornika Stranke pravde i pomirenja (SPP), Samira Tandira da mu je tražio 100.000 evra mita, kako bi izdejstvovao dozvolu za postavljanje asfaltne baze u naselju Ivanje. S druge strane, Tandir odgovara da su se politički protivnici uplašili njegovog visokog rejtinga.

Jesi li čuo ovo, majmune jedan? Jesi li čuo ovo, kretenu? To nisi čuo, džukelo: Skandalozni rečnik Zorana Živkovića u Skupštini Srbije

Beganović je izjavio da u toj Opštini vlada opšti haos, da investicije ne postoje, a da je Tandir kojeg je tom prilikom nazvao turbetom, i načelnik i predsednik i nadzorni organ, što je kako smatra nedopustivo.

Dok sam činio šta mogu da učinim, dobar sam bio. Ne mogu da činim više nema šanse! Kada je trebalo da mi se plati onda nije valjalo kako su izvedeni radovi. Mere debljinu asvalta, na kraju nije dobro. Gospodo odbornici u ovoj Opštini nije dobro! Duguju mi dvanaest miliona. Ovde ima najveće pokretno turbe koje otima od naroda i krivičnu prijavu će dobiti. Sto hiljada evra mi je tražio, pa je spustio na pedeset hiljada evra da bi izdejstvovao dozvolu za postavljanje asfatne baze . E ne može Samire Tandiru – rekao je Beganović za skupštinskom govornicom.

Odbornik Samir Tandir odgovarajući na pitanja Glasa zapadne Srbije da prokomentariše optužbe koje je Beganović izneo za govornicom na njegov račun, optužio je ovaj portal da se uplašio njegovog „visokog“ političkog rejtinga.

Poštovani po nagovoru Rasima Ljajića i Gvozdena Nikolića vlasnika portala GZS koji su uplašeni političkim rejtingom moje stranke i mene predmet sam neviđenih brutalnih kleveta. Protiv onih koji to bez ikakvog osnova iznose podnjeću tužbu nadležnim institucijama. Srdačan pozdrav“!? – stoji u Tandirovom odgovoru.

Inače, na dnevom redu 18. sednice SO Prijepolje bilo je 11 tačaka. Pred odbornicima se našao rebelans buzdžeta , Predlog o donošenj Statuta opštine Prijepolje , kao i Predlog o uspostavljanju saradnje sa gradovima i opštinama u slivu reke Drine.

(Telegraf.rs/Glas Zapadne Srbije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA