≫ 

Ona je jeftin portparol SNS! Savez za Srbiju nastavlja da proziva premijerku Brnabić, naprednjaci odgovaraju: Ne postoji uvreda koju nisu u stanju da izgovore

Potpredsednik Glavnog odbora naprednjaka Milenko Jovanov rekao je da, nakon što su pozvali na silovanje premijerke Srbije Ane Brnabić, Đilas, Jeremić, Lutovac, Obradović i ostali iz njihovog saveza nastavljaju u istom pravcu

Savez za Srbiju ocenio je da predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić "nije dostojna funkcije koju obavlja" i navodi da umesto, da boravak u UN iskoristi da obavi što veći broj sastanka sa najvažnijim svetskim zvaničnicima u interesu Srbije, svoju energiju troši na klevetanje opozicije. Ubrzo je stigao odgovor iz SNS-a. Potpredsednik Glavnog odbora naprednjaka Milenko Jovanov rekao je da, nakon što su pozvali na silovanje premijerke Srbije Ane Brnabić, Đilas, Jeremić, Lutovac, Obradović i ostali iz njihovog saveza nastavljaju u istom pravcu, te su predsednicu Vlade Srbije nazvali "jeftinom".

Da li Đilas, Jeremić i Obradović podržavaju poziv na silovanje: SNS traži da beogradski parlament raspravlja o uvredama Veselinovića

Ranije danas stiglo je saopštenje SZS, u kome premijerku nazivaju "jeftinim portparolom SNS" i dodaju da je "izjednačavanjem učestvovanja Jeremića na generalnoj skupštini UN sa boravkom Hašima Tačija i Bedžeta Pacolija u Njujorku" Brnabić nanela štetu ugledu funkcije koju obavlja i zemlje koju predstavlja.

SZS kaže i da je Vuk Jeremić jedini lider opozicije koji prisustvuje zasedanju u UN i da je tamo kao bivši predsednik Generalne skupštine UN, a ne kao predstavnik opozicije.

- Zato Jeremić "ne mora nikoga da tajno juri po hodnicima" kao što insinuira premijerka - rečeno je u saopštenju SZS.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Na ovu izjavu, oštro su reagovali naprednjaci. Milenko Jovanov kaže da za vreme zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, predstavnici Saveza za Srbiju, zajedno sa delegacijom Albanaca sa Kosova, poput poslednjih jadnika, su čamili po hodnicima, pravili zasede učesnicima i iskakali iza ćoškova ne bi li ih ščepali i slikali se sa njima telefonom, a zatim požurili da sve to okače na društvene mreže ne bi li barem tako ispali važni i značajni, kad to već nisu u realnom životu.

- Osim što su obe ove grupe ilegalno upale u zgradu UN, u koju ih niko živ nije pozvao, postoji još jedna sličnost između Pacolija i Jeremića: obojica su u Njujorku zdušno radili sve što su mogli protiv države Srbije.

Foto: Marko Jovanović

Budući da Đilasov, Jeremićev, Lutovčev i Obradovićev savez do dana današnjeg nije osudio poziv na silovanje Ane Brnabić koji je, u ime svih njih, uputio lažni sindikalac i predsedavajući njihove koalicije Željko Veselinović, pitam se da li se Vuk Jeremić u Njujorku pohvalio ljudima koje je na prepad zaustavljao u zgradi UN, da je politika za koju se zalaže, a za koju se zalažu i Đilas, Lutovac, Obradović i ostali u savezu - pozivanje na silovanje legalno i legitimno izabrane premijerke Srbije Ane Brnabić? - pita se on.

VIDEO Brnabić: Predstaviću Srbiju u najboljem svetlu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    27. septembar 2018 | 17:41

    Hahaha baš slatko, cela opozicija nije joj ni do kolena.

  • Miroslav

    27. septembar 2018 | 19:01

    Sva sreca pa je ova zena pametnija od svih njih zajedno, pa zato i mogu samo da je vredjaju i nista vise.

  • ana

    27. septembar 2018 | 18:29

    Meni je ovo neshvatljivo sta opozicija radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA