• 28

Sve specijalne jedinice MUP-a u stanju najviše pripravnosti! Posle zauzimanja severa Kosova, oglasio se ministar policije

Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti da prati razvoj situacije i preduzeće sve mere koje država bude naložila

  • 28

Posle zauzimanja hidrocentrale Gazivode, od strane pripadnika ROSU, oglasio se i ministar policije, Nebojša Stefanović.

Drama na Kosovu: Pripadnici ROSU zauzeli Gazivode

- Povodom napada Albanaca na sever Kosova i Metohije i hapšenja Srba koji nisu počinili bilo kakvo krivično delo naložio sam direktoru policije da sve specijalne i posebne jedinice policije stavi u stanje najviše pripravnosti - poručio je on.

Ovo je najslabija tačka Prištine: Dva ključna razloga zašto Albanci kidišu na Gazivode

Ministarstvo unutrašnjih poslova će nastaviti da prati razvoj situacije i preduzeće sve mere koje država bude naložila.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    Nedostojni smo predaka nasih sprdaju se d nama

  • Sremac

    Ako budu dalje albanci kidisali na Gazivode i na rudnik Trepča treba uraduti sledeće. 1.Ispustiti vodu u Gazivodama na našem delu Gazivoda.2. U kopove trepče koji se nalaze na teritorije Srbije.Onda će sigurno oladiti glave.

  • Mlj1228

    Jevreji su samo juče poubijali oko desetak palestinaca koji su se približili njihovoj nametnutoj granici, i nikom nista, a Srbija neka čeka da siptari zauzmu još koji deo naše zemlje. Još od momenta raspada Jugoslavije pa do danas, niko od separatista i naših neprijatelja nije radio bez zelenog svetla belosvetskih moćnika i naših neprijatelja, pa ni siptari danas. Predsednik Vučić to dobro zna, a oni čekaju samo jedan pogrešan korak, kako bi nas ponovo psihološki i fizički napali, jer bi im odmah poslužilo kao opravdanje. Da je se Srbija priključila uvođenju sankcije Rusiji, možda bi sve drugačije izgledalo, ovako?!...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima