Ovo je teroristički čin uperen protiv bezbednosti Srba na Kosovu: Vesić najoštrije osudio upad pripadnika ROSU na Gazivode (FOTO)

- Pozivam građane da daju punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, koji je naredio stavljanje svih vojnih snaga u najviši nivo borbene pripravnosti - izjavio je Goran Vesić

Zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva Srpske napredne stranke, Goran Vesić, najoštrije je osudio današnji upad specijalaca ROSU na sever Kosova.

(UŽIVO) ROSU se povukla sa Gazivoda, Vučić obilazi vojsku, večeras se obraća naciji (FOTO) (VIDEO)

- Kao član Predsedništva Srpske napredne stranke najoštrije osuđujem upad specijalaca ROSU na sever Kosova i zauzimanje položaja kod hidrocentrale Gazivode! To je teroristički čin uperen protiv bezbednosti Srba na Kosovu koji dovodi u pitanje mir i stabilnost u čitavom regionu - naveo je on na svom Fejsbuk nalogu.

Kako je naveo, ovom akcijom razgovori koji se vode pod pokroviteljstvom EU potpuno su obesmišljeni.

- Pozivam građane da daju punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, koji je naredio stavljanje svih vojnih snaga u najviši nivo borbene pripravnosti. Sada nam je potrebna snaga, sloga, jedinstvo i vera u odluke predsednika Vučića koji je pokazao da vodi odgovornu državničku politiku u cilju zaštite Srba na Kosovu i Metohiju, njihove bezbednosti kao i očuvanja interesa Srbije - izjavio je on.

Video: Povlačenje pripadnika ROSU i odlazak Hašima Tačija sa severa Kosova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    29. septembar 2018 | 23:49

    Prosto je neverovatno kolika je doza ciniznma Tačija koji jedan dan priča o pregovorima a drugi dan organizuje očiglednu rpovokaciju usmerenu na izazivanje eskalacije sukoba.

  • cica

    29. septembar 2018 | 23:05

    medjunarodna zajednica ne sme ostati nema na ovakvo divljaštvo

  • Lazar

    29. septembar 2018 | 17:56

    Puna podrska za Vucuca!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA