63. padobranski bataljon spreman da izvrši postavljene zadatke: Komandantu Kopnene vojske preneta dalja naređenja (FOTO) (VIDEO)

Ministar je izvršio proveru pripravnosti 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade u Nišu

Na osnovu naređenja predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića Vojska Srbije je u stanju najviše pripravnosti.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović izvršili su proveru pripravnosti 63. padobranskog bataljona Specijalne brigade u Nišu.

(UŽIVO) ROSU se povukla sa Gazivoda, Srbi podigli blokadu: Vučić obilazi vojsku, večeras se obraća naciji (FOTO) (VIDEO)

Ministar odbrane i načelnik Generalštaba proverili su brzinu reagovanja i spremnost jedinice pre upućivanja na izvršenje postavljenih zadataka.

Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane

Ministar Vulin je, nakon obilaska i sastanka sa Komandom Kopnene Vojske, izjavio, da Vojska Srbije postupa po naređenju vrhovnog komandanta i da je spremna da brzo i odlučno izvrši sva naređenja i zaštiti živote naših građana bez obzira gde žive.

Na današnjem sastanku sa Komandom Kopnene vojske, ministar Vulin i general Mojsilović preneli su Komandantu Kopnene Vojske general-potpukovniku Milosavu Simoviću dalja naređenja.

Foto: Tanjug/Ministarstvo odbrane

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ВаљевскаПодвала

    63. била бригада, сад батаљон?! Кад ће постати 63. вод?

  • sanja

    Ponosni smo na nasu vojsku.

  • minja

    Srbija ima jaku i stabilnu vojsku.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima