• 72

Janković kritikuje: Klizimo ka novoj tragediji! Đurić odgovara: Da se on pita, Srbija ne bi imala ni vojsku, ni samostalnost, a ne bi bila ni država

- Šizofrena i psihotična mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću, koju iskazuju pojedinci iz opozicije pokazatelj je potpunog bankrotstva njihovih politika, a prezir koji iskazuju prema sopstvenom narodu je veći i snažniji od mržnje albanskih ekstremista - istakao je Ðurić

  • 72

Saša Janković ne vidi problem u tome što teroristi naoružani dugim cevima zastrašuju i šikaniraju Srbe na severu Kosova i Metohije, ali mu smeta to što Srbija pokazuje odlučnost da svoj narod zaštiti, saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić.

Kakvo je jutro na severu Kosova: Napetost u vazduhu, bez barikada

Predsednik Pokreta slobodnih građana i Građanskog bloka 381 Saša Janković ocenio je da izjave predsednika Vučića u vezi sa dešavanjima na Kosovu i Metohiji pokazuju da "neće prezati od toga da Srbiju uvuče u tragičan konflikt".

- Šizofrena i psihotična mržnja prema predsedniku Aleksandru Vučiću, koju iskazuju pojedinci iz opozicije pokazatelj je potpunog bankrotstva njihovih politika, a prezir koji iskazuju prema sopstvenom narodu je veći i snažniji od mržnje albanskih ekstremista - istakao je Ðurić.

Prema njegovim rečima, da se Janković išta pita, Srbija ne bi ni imala vojsku, ni samostalnost, a verovatno ne bi ni bila država.

On je dodao da je politika predsednika Vučića u svemu i dosledno politika mira, a napadajući takvu politiku Janković postaje taj koji priziva ratove i sukobe, "i to ratove i sukobe iz kojih Srbija treba da izađe poražena, jer što je veći poraz Srbije to je veća njegova radost i pobeda".

Ðurić je, povodom Jankovićevih poziva da se dogovor o Kosovu i Metohiji pravi "sa demokratskim i građanskim strukturama u Prištini", dodao da mora da ga obavesti da takve strukture ne postoje, "ali njegovo neznanje je razumljivo jer godinama nije prošao ni blizu naše južne pokrajine".

- Pokazna vežba prištinske demokratije je juče održana na Gazivodama, i zato pozivam cirkuzanta Jankovića da Tačija i njegove demokrate sledeći put sačeka na severu Kosova i Metohije cvećem i konfetama, jer to je zapravo politika koju nam on preporučuje - napominje se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • star

    Šizofrena i psihotična mržnja Jankovića, nije samo prema našem predsedniku, već i prema celoj Srbiji.

  • mara

    Sreća pa se ovakvi ljudi ne pitaju.

  • joco

    Nema on pravo da išta kaže.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima