U Skupštini od danas sedi jedan doktor prava: Kolege ga podržale na odbrani disertacije (FOTO)

Na Pravnom fakultetu u Beogradu Balint Pastor je odbranio disertaciju “Ograničenja zakonodavne funkcije parlamenta u savremenoj državi”

  • 0

Poslanik SVM Balint Pastor od subote je doktor pravnih nauka. Na Pravnom fakultetu u Beogradu on je odbranio disertaciju “Ograničenja zakonodavne funkcije parlamenta u savremenoj državi”.

Uz počasnu Gardu Vojske Srbije i himnu počelo redovno jesenje zasedanje Skupštine

Kako je danas počelo redovno jesenje zasedanje Skupštine Srbije, u njenim klupama od sada sedi i jedan doktor nauka - Balint Pastor.

On se na svom Tviter nalogu pohvalio ovim ličnim uspehom.

To što mu je teza bila u vezi sa poslom kojim se bavi, kako kaže, bila je istovremeno i olakšavajuća i otežavajuća okolnost, jer smatra da politiku i struku treba odvojiti od nauke.

Pastoru je podršku prilikom odbrane disertacije podršku pružio kolega iz Skupštine Ivan Bauer, poslanik SDPS, koji je to objavio na svom Linkdin profilu.

Pastor je već četiri godine i asistent na jednom pravnom fakultetu, a nova diploma otvorila mu je put ka zvanju docenta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA