Evo koju knjigu je predsednik Srbije poklonio Putinu u Moskvi: Vučić originalnim poklonom iznenadio predsednika Rusije (FOTO)

Aleksandar Vučić je na početku sastanka, a pre "tet-a-tet" susreta, izrazio zahvalnost ruskom lideru za zaštitu interesa Srbije

  • 20

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se danas sastao sa šefom ruske države Vladimirom Putinom u Kremlju u Moskvi, a tom prilikom svom ruskom kolegi poklonio je knjigu "Moja prelepa Srbija", ruskih autorki Tatjane Ribakove i Jelene Zelinske.

Srbija će čuvati vojnu neutralnost, očekujemo još veću podršku Rusije: Vučić posle sastanka u Kremlju najavio dolazak Putina u Srbiju (FOTO) (VIDEO)

Aleksandar Vučić je na početku sastanka, a pre "tet-a-tet" susreta, izrazio zahvalnost ruskom lideru za zaštitu interesa Srbije.

- Dragi gospodine predsedniče, poštovani prijatelju, hvala vam na pozivu i prilici da razgovaramo. Čast mi je da se sretnemo, a ovaj susret je posebno važan za ceo srpski narod - obratio mu se predsednik Srbije na ruskom jeziku.

Vučić je Putinu poklonio knjigu "Moja prelepa Srbija", ruskih autorki Tatjane Ribakove i Jelene Zelinske-Foto: Tanjug/Rade Prelic

- Hvala Vam još jednom za sve što činite za Srbiju i ponovo Vas pozivam da posetite Beograd - poručio je Vučić i uručio simboličan poklon predsedniku Ruske Federacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gale

    2. oktobar 2018 | 16:05

    Znacajan poklon i znak paznje i postovanja.

  • Jelena

    2. oktobar 2018 | 16:04

    Simbolicnim poklonima pokazuje da su nevazne materijalne stvari,a da veoma postujemo prijateljstvo i podrsku koje nam nude.

  • Sava

    2. oktobar 2018 | 16:04

    Poklon je pobrao Putinove simpatije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA