Zorana Mihajlović za Telegraf o prozivki Maje Gojković: Vučiću ne trebaju tumači misli

Mislim da imamo važnija posla - napomenula je potpredsednica Vlade

  • 1

Pročitala sam intervju članice Predsedništva SNS i nisam se prepoznala ni u jednoj njenoj reči - ovako je za Telegraf.rs, potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović prokomentarisala izjavu Maje Gojković da ima onih koji se često oglašavaju na temu rodne ravnopravnosti, a da u su u slučaju napada na premijerku Anu Brnabić ćutali, te da bi neki ministri trebalo malo da odmore. Inače, Mihajlović, koja je takođe članica Predsedništva SNS, nalazi se na čelu Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost.

Poslanici o Kosovu, Putinu, Šabiću, Legiji: Skupština Srbije nastavila rad

Na konstataciju da je lider SNS Aleksandar Vučić kritikovao članove, ali i partnere da nisu dovoljno branili premijerku od napada, predsednica parlamenta je rekla da Anu Brnabić neki nisu branili uopšte i nisu osudili brutalan napad kao ni jezik mržnje usmeren prema svim ženama koje se bave politikom.

- Imate one koji se često oglašavaju na temu rodne ravnopravnosti, a sada ih nigde nije bilo - istakla je Gojkovićeva.

Maja Gojković - Foto: Marko Jovanović

Upitana da li misli na Zoranu Mihajlović, ona je rekla da misli na sve kojima je upućena kritika.

- Sada se videlo ko vodi pirovsku borbu za ravnopravnost žena, a ko to suštinski i misli. Prava borba ne podrazumeva lepe govore i konferencije, a onda se ne radi ništa. Kada se desio fizički napad na mene u kabinetu mnogi su ćutali - dodala je Maja Gojković.

Zorana Mihajlović - Foto: Marko Jovanović

Na ove njene reči, Mihajlović je za naš portal rekla da je pročitala intervju članice Predsedništva SNS, te da se nije prepoznala ni u jednoj njenoj reči.

- Mislim da imamo važnija posla. Ono što je moj utisak: Aleksandar Vučić je čovek kojem ne trebaju tumači njegovih misli - kratko je prokomentarisala Mihajlović.

Inače, Gojković je za "Novosti" kazala da je Vučić kritikovao neke ministre, da nisu tu, kako je rekla, samo da bi se slikali, zivkali novinare da izaberu najlepšu fotografiju, već da moraju suštinski da zagovaraju politiku Vlade.

- Moj je zaključak da neki od njih predugo sede u Vladi. Možda bi trebalo da se odmore - izjavila je Maja Gojković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dilema

    4. oktobar 2018 | 15:02

    Nigde nikog - nije stiglo uputstvo za pluseve i minuse...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA