Verovatno je mislila na mene: Rasim Ljajić o prozivki Maje Gojković

- Nemam pojma da li će biti rekonstrukcije, ja o tome ne odlučujem, moja stranka o tome ne odlučuje - izjavio je Rasim Ljajić

  • 1

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da mu nije poznato da li će biti rekonstrukcije Vlade Srbije, te da on o tome ne odlučuje.

Zorana Mihajlović za Telegraf o prozivki Maje Gojković: Vučiću ne trebaju tumači misli

- Nemam pojma da li će biti rekonstrukcije. Ja o tome ne odlučujem, moja stranka o tome ne odlučuje. To je posao za premijerku i stožernu stranku koalicije oni će odlučiti d ali će i kada će biti rekonsturkcija. Svaku odluku ću prihvatiti - rekao je Ljajić odgovarajući na pitanja novinara u Nišu, gde je otvorio kompleks sportskih terena na Niškoj tvrđavi, a zatim i sajam automobila "Auto moto fest Niš 2018".

Na pitanje čeka li nas rekonstrukcija Vlade i vidi li sebe možda među ministirma koji bi mogli da napuste fotelju, Ljajić, predsednik SDPS, rekao je da "nema pojma ni za jedno, ni za drugo", a upitan o izjavi predsednice parlamenta da bi neki ministri trebalo "malo da se odmore" kaže:

- Verovatno je mislila na mene. Ne znam šta da kažem na to. Svako ima pravo na mišljenje - poručio je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milence

    5. oktobar 2018 | 17:20

    Turizam je privredna grana koja u Srbiji prosecno raste oko 12% godisnje. Tako ne raste ni jedna druga privredna grana. To bi trebalo da bude jedan od kriterijuma da li je neko dobar ili ne, a ne koliko dugo nesto radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA