≫ 

Nisam smeo majci na njen rođendan da javim za sestrin udes, presekao sam se! Dačić otkrio kako je saznao za saobraćajnu nesreću

U nesreći je pored nje povređen i saputnik, iz škode koja se kretala svojom trakom, kada je iznenada na njih naleteo jugo

  • 2
Ivica i Emica Dačić Foto: Tanjug, Instagram/emicadacic

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić objasnio je gde ga je dočekala vest o udesu sestre Emice i otkrio da se veoma uplašio. Dodao je da ga je o svemu obavestila supruga.

Sestra Ivice Dačića imala udes: Na Ibarskoj magistrali na njen automobil naleteo "jugo"

- Presekao sam se kad sam čuo, jer me je supruga pozvala kroz suze. Hvala Bogu, sve je u redu. Danas mi je majci rođendan, posle očeve smrti, majka najviše vremena provodi kod sestre, nisam smeo ni da joj javljam ništa dok ne vidim da li je sve u redu - izjavio je Dačić.

Podsetimo, njegova sestra Emica Dačić lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali kod motela Šarić.

U nesreći je pored nje povređen i saputnik, iz škode koja se kretala svojom trakom, kada je iznenada na njih naleteo jugo.

Vozač juga je udario u škodu, koja se posle udarca odbila i udarila u parkirani automobil.

Emica se se inače ranije bavila glumom, pa je poznata i da je glumila u seriji "Porodično blago" gde je tumačila lik sekretarice Zorice koja radi u kancelariji kod sudije Ljubomira Starčevića, poznatijeg kao Ljuba Ris.

Poslednji put na malim ekranima imali smo prilike da je vidimo u seriji "Miris kiše na Balkanu" gde je glumila Spaseniju.

Iza sebe ima više od deset uloga, ali nakon što se 2011. zaposlila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, oprostila se od glume.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA