Novi Pazar čuva uspomenu na "Majku Srebrenice": Plato u ovom gradu će nositi ime po Hatidži Mehmedović

- Plato iza novopazarskog Kulturnog centra nosiće ime po predsednici udruženja "Majke Srebrenice" - saopšteno je posle donošenja odluke Gradskog veća Novog Pazara

  • 28

Na trideset prvoj redovnoj sednici Gradskog veća grada Novog Pazara usvojen je nacrt završnog računa budžeta za 2017. godinu. Prema rečima gradonačelnika Nihata Biševca, izvršioca budžeta, suficit koji je postojao u protekloj kalendarskoj godini prenet je u 2018. godinu.

Skandal u Beču! Srbija i Španija napustile skup zbog Kosova

- Jednako važno je da smo na današnjoj sednici usvojili četrnaestu izmenu plana javnih nabavki, koja podrazumeva da ćemo do kraja godine asfaltirati novih 16 ulica na teriroriji Novog Pazara. Vrednost projekta je preko 85 miliona dinara a uz ranije potpisane ugovore za uređenje 67 ulica, dolazimo do zaključka da je u pogledu ulaganja u infrasatrukturu, ovo najuspešnija godina u istoriji Novog Pazara. Naš grad je najveće gradilište, ne samo u Sandžaku već u zemlji. Nadamo se da će nam vremenske prilike ići na ruku, kako bi sve što je planirano bilo i završeno do kraja godine - rekao je gradonačelnik Nihat Biševac.

Odlukom Gradskog veća Novog Pazara, plato iza novopazarskog Kulturnog centra nosiće ime po predsednici udruženja "Majke Srebrenice", rahmetli Hatidži Mehmedović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dule

    11. oktobar 2018 | 18:31

    Ma koja majka? sto su joj sinovi u americi zivi i zdravi.Sto im nije Bakir davao ulice imenima majki srebrenice, najbolje bakir zna zasto u federaciji ni jedna ulica nenosi imena od njegove nevladine organizacije. Tako da Srbija ima puno srba sa kosara da ulice nose njihova imena.

  • Ljuba

    11. oktobar 2018 | 19:42

    Niti je ona majka niti je ona dostojanstvenica, ona je obicna politikantska baba koja je trgovala jednom ratnom nesrecom i to tako sto mrzi Srbe i Srbiju. E onda se nadju ovi banditi iz SDA sa onom siptarskom protuvom Suljom i prave cirkus po Srbiji !

  • Dejan

    11. oktobar 2018 | 20:35

    Ma koje bre majke Srebrnice . Čista propaganda muslimanska. kako ih nije sramota da guraju ćene u ovako nešto.Ali nije ni čudo kad su dovozili sve i svašta u Srebrenicu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA