Pršti na Tviteru! Više radikala se tuklo sa Đorđom nego što je bilo delegata na Živkovićevoj konferenciji! Dragi Čedo, diler ti je podvalio sa sadržajem

Tu se, međutim, nije završilo, a usledio je tvit Jovanovića u kome se aludira na Darvinovu teoriju evolucije prema kojoj čovek i majmun imaju zajedničkog pretka

  • 30

Predsednici Nove stranke i LDP-a, Zoran Živković i Čedomir Jovanović, iako nekadašnji saradnici, žestoko su se sukobili na Tviteru, i to ni manje ni više nego zbog broja delegata.

Živković učestvovao u 5. oktobru, a sada osudio krađu slika i paljenje Skupštine: Bio je to akt bezumlja, to mislim i danas (FOTO)

Povod za prepirku na ovoj društvenoj mreži bila je uvreda iz tvita u kome Jovanović kritiuje političke domete Nove stranke zbog malog broja delegata koji su prisustvovali konferenciji te stranke u Šapcu.

- Više radikala se tuklo sa Đorđom (Žujovićem) nego što je bilo delegata na Živkovićevoj konferenciji. Isto važi i za proteste Saše Jankovića. Samo ne za Mariniku (Tepić), ona je ipak bila u više partija nego što je bilo delegata na konferenciji i radikala, batinaša Đorđa Žujovića u Hrtkovcima - napisao je Jovanović.

Jovanović je u svom tvitu aludirao na nekoliko događaja - onaj u Hrtkovcima, od 6. maja ove godine kada je posle Šešeljevog obraćanja napadnut funkcioner LDP Đorđo Žujović, ali i mitinge predsednika novoosnovanog Građanskog bloka 381, a prethodno Pokreta slobodnih građana (PSG) Saše Jankovića. Istovremeno, on je potkačio i samostalnu poslanicu Mariniku Tepić, za koju je naveo da je, suprotno svemu tome, promenila više stranaka nego što je ljudi bilo okupljeno na oba prethodno pomenuta događaja.

Usledilo je ni malo blag odgovor Živkovića.

- Dragi Čedomire, očigledno da ti je diler podvalio sa sadržajem... Zbogom - napisao je on.

Tu se, međutim, nije završilo, a usledio je tvit Jovanovića u kome se aludira na Darvinovu teoriju evolucije prema kojoj čovek i majmun imaju zajedničkog pretka.

On je, naime, prokomentarisao Živkovićev predlog da bi i štrajk glađu mogao da bude deo borbe opozicionih poslanika za fer izborne uslove, rečima:

- A konačna potvrda Darvina je Živkovićev poziv na štrajk glađu. Dobacio je do Tome Nikolića posle sedam godina".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    15. oktobar 2018 | 14:22

    Koji cirkus od opozicije, pa oni su stvarno bruka i sramota.

  • Bane

    15. oktobar 2018 | 14:22

    Narod gleda, narod sudi. I onda se pitaju na izborima pa kako samo 3%!?

  • olivera

    15. oktobar 2018 | 14:22

    Tviter opozicija i dalje bez ideje udaraju jedni po drugima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA