≫ 

2.700 socijalista će birati organe stranke na 10. Kongresu SPS: Odluka pada 22. decembra (FOTO)

Na sednici IO SPS je razmatrano stanje u partijskim organizacijama

  • 2

U sedištu Socijalističke partije Srbije održana je sednica Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS u proširenom sastavu kojom je predsedavao predsednik ovog tela Vladan Zagrađanin. Sednici su, pored članova prisustvovali i zamenik predsednika SPS Žarko Obradović, potpredsednik Predrag J. Marković i predsednici okružnih odbora SPS.

Oni koji su narušili granice Srbije sada govore o teritorijalnom integritetu: Dačić upozorio na štetne poteze Prištine

Na sednici je razmatrano stanje u partijskim organizacijama i data puna podrška predsedniku SPS Ivici Dačiću za nastavak reformskog kursa i politike koju sprovodi u ostvarivanju moderne socijaldemokratske partije u čijim će redovima biti što više mladih i obrazovanih ljudi.

Sednica IO SPS - Foto: SPS

Takođe su definisani zadaci i rokovi gradskih i opštinskih odbora kada je reč o pripremi redovnog 10. Kongresa SPS koji će biti održan 22.12.2018. godine u Sava Centru.

Istaknuto je da će se na Kongresu odlučivati oko 2700 delegata koji će birati predsednika Partije, članove Glavnog odbora, Statutarne komisije i Nadzornog odbora.

Sednica IO SPS - Foto: SPS

Govorilo se i o aktivnostima oko održavanja redovni izbori u opštinskim, gradskim i pokrajinskim organizacijama SPS, a sve u cilju dalje reforme, modernizacije partije i jačanju njenih ukupnih kapaciteta.

Na sednici su prisustvovali i potpredsednici IO SPS: Đorđe Čabarkapa, Slobodan Milošević i Aleksandra Đanković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S. M.

    19. oktobar 2018 | 18:31

    Socijalisti imaju uporiste kod birača u Srbiji. Lider socijalista Ivica Dačić kao ministar inostranih poslova ima visoku ocenu a i monistri Ružić, Antić , Slavica Djukić i Antic dobro ocenjeni od gradjana. Na sledecim izborima ce dobiti vise glasova nego 2016.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA