Rezultati su merilo za ostanak na ministarskoj funkciji, svaka promena je dobra: Stefanović izneo detalje o mogućoj rekonstrukciji Vlade

- To niko ne treba lično da shvata, prirodno je da se stvari menjaju i da dođe neko sa većom energijom - izjavio je Nebojša Stefanović

  • 11

Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da rezultati treba da budu merilo za ostanak na ministarskoj funkciji i da svaki član vlade koji se umorio ili misli da je pružio svoj maksimum treba da ustupi mesto nekom drugom.

Beli Preletačević PRELETEO! Maksimović se učlanio u novu partiju (FOTO)

Stefanović je kazao da nije doneta konačna odluka o eventualnoj rekonstrukciji vlade, kao ni o mogućim promenama u rukovodstvu SNS i vanrednim parlamentarnim izborima o čemu mediji spekulišu poslednjig dana.

- Svaka promena je dobra, ali o svemu tome nije doneta nikakva konačna odluka - rekao je Stefanović gostujući na TV Happy.

Upitan za medijske napise o mogućoj rekonstrukciji vlade i smeni ministara, Stefanović je podvukao da rezultati treba da budu merilo za ostanak na ministarskoj funkciji.

Kako je rekao, svako ko se umorio, ko se nije snašao i ko misli da je dao svoj maksimum i da ne može više treba da ustupi mesto nekom dugom.

Svaka promena je dobra, ali o svemu tome nije doneta nikakva konačna odluka-Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- I to niko ne treba lično da shvata. Ako Nebojša Stefanović nije dovoljno dobar, treba da ide i meni nije problem da to kažem. Prirodno je da se stvari menjaju i da dođe neko sa većom energijom - kazao je Stefanović.

Komentarišući i medijske spekulacije o mogućim promenama u SNS i vanrednim parlamentarnim izborima, Stefanović je kazao da je Srbija "dinamična zemlja u kojoj i vlast i opozicija jasno upućuju poruke".

- I kada opozicija 49. put zaredom zatraži vanredne parlamentarne izbore i mi kažemo u redu, onda oni kažu: eto vlast hoće vanredne izbore - naveo je Stefanović i dodao da opozicioni lideri stalno spominje vanredne izbore, a da se na lokalnim izborima u Majdanpeku videlo "kako je narod pohrlio da glasa za opoziciju".

- Samo još treba da izađu na vanredne izbore i da nas ubedljivo pobede, a mi razmišljamo o tome da im pružimo tu mogućnost - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    24. oktobar 2018 | 14:12

    Svaki ministar je pod lupom i ko nije dao svoj maksimum treba da bude smenjen.

  • natasa

    24. oktobar 2018 | 14:15

    Ako ima boljeg kadra što da ne, promene ne znače ništa loše.

  • Jova

    24. oktobar 2018 | 14:13

    Ministarska fotelja nije ničije privatno vlasništvo, tako da ko je ne zaslužuje zna se....promena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA