≫ 

Svi su govorili o nabavci "buđavog sira" i mleka od badema za skupštinski restoran: Poslanik se pohvalio fotografijom svog ručka (FOTO)

On se na svom Tviter profilu pohvalio se fotografijom svog ručka, uz koju je priložio i objašnjenje

  • 1

Poznato je da poslanici u restoranu Skupštine jedu i piju po izuzetno umanjenim cenama, kojima prosečan Beograđanin može samo da se nada onda kada se nađe u unutrašnjosti Srbije.

Radulović u Skupštini kao u kafani: Otvorio jogurt, zagrizao sendvič, pa zatražio pauzu (FOTO)  

Međutim, posle nedavne afere u ovoj državnoj instituciji, koja je navodno raspisala javnu nabavku za znatnim količinama buđavog sira, bademovog mleka i sličnih luksuznih prehrambenih proizvda, jedan poslanik pokazao je šta se zapravo jede u skupštinskom restoranu.

Poslanik Socijalističke partije Srbije Dejan Radenković na svom Tviter profilu pohvalio se fotografijom svog ručka, uz koju je priložio i objašnjenje.

- U skupštinskoj menzi nema i nikad nije bilo "buđavog sira" i mleka od badema ali ima uvek starog dobrog vojničkog pasulja... Koji ne bih menjao i da ima ovo drugo - napisao je socijalista.

Foto: Milena Đorđević

Restoran srpskog parlamenta nadaleko je čuven po tome što nakon napornog rada u poslaničkim klupama, članovi parlamenta mogu lepo i bogato da se počaste za svega 200 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA