Popović Ivković: Gde je kraj licemerju Dragana Đilasa?

- Podetiću ga da je Aleksandar Vučić na svim izborima odneo ubedljivu pobedu, a građani će vam i na nekim sledećim ponovo reći šta misle o vama - uputila je oštre reči članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković

  • 7

Članica Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković na svom Tviter nalogu uputila je odgovor Draganu Đilasu i Savezu za Srbiju, nazivajući ga "Savezom za silovanje", a povod za njeno pismo na društvenim mrežama je intervju nekadašnjeg gradonačelnika Beograda dat jednom beogradskom mediju.

Njen post prenosimo u celosti:

- Pitam se gde je kraj licemerju Dragana Đilasa i da li će kiada pokazati bar trunku pristojnosti prema građanima Srbije. Jedina politika koju njegov Savez nudi građanima uporno je i samo politika agresije i mržnje, a od skoro i otvorenih pretnji vešanjem i silovanjem. Da li zaista veruje da jedno "izvini" može da sakrije da mu je nasilje okosnica politike i da je to odvajkada poznato? Jedina razlika da ni to "izvini" nije izgovarao u prošlim vremenima. Nije razgovarao ni saradnicima ni novinarima na koje je urlao i pretio im, čak zabranjujući da ga pitaju i za zaprašivanje komaraca u Beogradu jer ga, kako je govorio, time ruše.

- Naravno, nije moralo ni to izvini, jer je, kako je to ustanovila još Verica Barać, u to vreme uspostavio apsolutnu kontrolu nad medijima u Srbiji. Čovek čiji su milioni progresivno rasli kako mu je rasla i politička moć, danas ne može ni da obuzda svoju agresivnu želju da se ponovo vrati u fotelju. Već nam je jasno kako bi to izgledalo. Ideju kako bi građani Srbije bolje živeli od njega još niko nije video, ali zato jeste kako bi se obračunavao silovanjima i vešanjima sa političkim protivnicima, prebijao novinarke i gasio medije koji mu nisu po volji. to je jedino što smo za sada čuli od njega i njegovih partnera iz zatvora.

- Sramno, ali agresija i nihilizam deo su karaktera, i teško se menjaju. Podetiću ga da je Aleksandar Vučić na svim izborima odneo ubedljivu pobedu, a građani će vam i na nekim sledećim ponovo reći šta misle o vama. Reći će vam kao i do sada da žele budućnost i prosperitet, odgovornu politiku i brigu o građanima Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Za vašu politiku agresije i punjenja džepova, kao i do sada reći će samo jedno "znamo se".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    28. oktobar 2018 | 16:06

    Jedina politika novoformiranog pakta je rasturanje Srbije i dovođenje je u stanje krize kao što je to bilo od 2000-tih do pre par godina. Jedina njihova politika je mržnja prema Vučiću, a glavne tačke programa su nasilje i vređanje.

  • MilijanaLakić

    28. oktobar 2018 | 18:15

    Gospođa Biljana Popović Ivković je vrlo pristojnim rečnikom ukratko ali slikovito napravila digresiju između Đilasove vladavine i bahatosti u prethodnom periodu i "politike" koju sada vodi u potpuno istom maniru -pretnjom sile i prinude, vređanjem svih koji ne misle kao on i njegova interesna grupa

  • lana

    28. oktobar 2018 | 16:18

    Biljana korektno i hrabro odgovorila Đilasu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA