≫ 

Posle optužbi za krađu parfema i karmina u Frankfurtu i otkaza u Skupštini, Meho Omerović dobio nov posao u državnoj agenciji

Tačno je da sam u Agenciji gde sam savetnik direktora za saradnju sa državnim institucijama i lokalnim samoupravama - potvrdio je Meho Omerović

  • 12

Meho Omerović, funkcioner SDPS i sada već bivši poslanik našao je novi posao i to kao savetnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja.

Nakon što je podneo ostavku na poslaničko mesto u junu ove godine, zbog toga što je iz "fri šopa" na frankfurtskom aerodromu izašao sa neplaćenom robom, Omerović je pronašao posao, ponovo pri državi, samo ovog puta u jednoj od njenih agencija.

- Tačno je da sam u Agenciji gde sam savetnik direktora za saradnju sa državnim institucijama i lokalnim samoupravama. Po zakonu, sve lokalne samouprave moraju da imaju savete za bezbednost u saobraćaju, a ja ću između ostalog biti osoba zadužena za kontakt sa svima njima - potvrdio je Omerović za "Blic".

Kako je kazao, u Agenciji je od skoro, i još nije primio prvu platu.

Omerović je, inače, uhvaćen u krađi na frankfurtskom aerodromu, gde je iz "fri šopa" izneo karmin i parfem, nakon čega se pravdao da je slučajno izneo kozmetiku jer je "dobio proliv" i morao hitno u toalet. Osim tog, bilo je još nekoliko objašnjenja, ali je epilog bila njegova ostavka na poslaničku funkciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perikle

    30. oktobar 2018 | 17:21

    Mi smo kolektivni debili kada dozvoljavamo ovakve stvari!

  • Grafit

    30. oktobar 2018 | 16:58

    "Ko uči znaće, ko krade imaće"

  • MVP

    30. oktobar 2018 | 16:13

    Pa ne mogu da verujem. Pa gde vise od ovih LOPOVCINA covek da pobegne. Sto veci,, lopov'' to bolja funkcija. Boze me sacuvaj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA