Potpredsednica Vlade: Članovi SNS ne treba da se bave time "ko voli Zoranu, a ko ne voli Maju", ima važnijih tema

Ponovila je da je najvažnije da postoji jedinstven stav o važnim pitanjima, te poručila da svako treba da radi svoj posao i ostvaruje rezultate

  • 1

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da kritike i rasprave unutar stranke treba "staviti sa strane", a da je najvažnije ujediniti se oko važnih stvari.

Na pitanje o kritikama koje joj je uputila predsednica Skupštine Maja Gojković, jer nije reagovala kada je ambasador SAD rekao da je Kosovo nezavisna država, Mihajlović je rekla da tema za kritiku uvek ima, ali da stavove o nekim temama ne treba dovoditi u pitanje.

- Ja ne bih bila član Vlade da ne podržavam tu politiku. Politika oko KiM je po meni iznad svega i tu je stav jasan. Neke teme se ne diraju, za neke teme je vrlo jasno kakav je stav - rekla je ona za Prvu TV i dodala da je upravo zato i reagovala na kritike Gojkovićeve, jer ju je ona praktično optužila da podržava nezavisnost KiM.

Ponovila je da je najvažnije da postoji jedinstven stav o važnim pitanjima, te poručila da svako treba da radi svoj posao i ostvaruje rezultate.

Upitana da li razmirice između nje i Gojkovićeve znače da se SNS u celini ne slaže sa njenim stavovima, Mihajlovićeva kaže da je SNS demokratska stranka, te da njeni članovi i ne treba da se bave time "ko voli Zoranu, a ko ne voli Maju".

- To je totalno nevažno. Srbija dobro zna da je SNS najodgovornija i najveća stranka - naglasila je Mihajlovićeva.

Na opasku da nije reagovala kada su predstavnici opozicije vređali premijerku, Mihajlović kaže da nije bilo tako, te da je upravo ona jedna od retkih koja reaguje na sve, kako bi pokazala da je važno osuditi svaku vrstu napada.

- Ja sam reagovala povodom napada i na premijerku i na Maju Gojković i na neke poslanice SNS i druge poslanice. Uvek sam reagovala i uvek ću reagovati, to pokazuje moj stav kao žene i kao članice vlade koja ne podržava takvo ponašanje - zaključila je.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Locarno

    31. oktobar 2018 | 14:54

    Najvažniji su zajednički rad i prepoznatljivi rezultati,nekih neslaganja mora biti ali na kraju razum pobedi,samo napred Srbijo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA