≫ 

Majmune, pi*ko i pravopisne greške: Tviter pršti od duela Nebojše Krstića i Kokana Mladenovića

Nebojša Krstić je podelio sa pratiocima na Tviteru printskrin poruke koju mu je Kokan Mladenović uputio, revoltiran zbog spominjanja njegovog imena u "negativnom kontekstu" kako je naveo

  • 38

Teške reči na Tviteru razmenili su reditelj Kokan Mladenović i marketinški stručnjak Nebojša Krstić, a pored ličnih uvreda pale su i pretnje. Povod za obračun bio je intervjuu koji je Krstić dao za jedan medij nekoliko dana ranije.

Marketinški stručnjak je podelio na ovoj društvenoj mreži printskrin poruke koju mu je Mladenović uputio, revoltiran zbog spominjanja njegovog imena u "negativnom kontekstu" kako je naveo.

- Dragi majmune i pi**o prodana, Nebojša Krstiću, pres kliping me je obavestio da si iopet nešto go**ojedio glede mene u Blicu, a inače čujem da često obavljaš svoju ku***ušitelnu delatnost na Tviteru pominjući moje ime. Da te život nije surovo kaznio dodelivši ti taj pi*durinski karakter, verovatno bih poželeo da se pobijem sa tobom kad god te sretnem. Ovako, ostavljam te tvom jadnom odrazu u ogledalu, verujući da ti je to najgora kazna i osuda. Srdačno, Kokan Mladenović - stoji u poruci koju je reditelj uputio Krstiću.

- Dragi Kokane Mladenoviću, ako ste završili neke škole, morali biste da znate da kad u rečenici imate vokativ, morate da upotrebite zarez. Dakle, pravilno bi bilo: "...pi**o prodana (zapeta) Nebojša Krstiću..." - odgovorio mu je Krstić, koji je osim poruke sa pratiocima podelio i deo "spornog" intervjua.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    2. novembar 2018 | 12:51

    Ovaj Krstic je stvarno ljiga.

  • Mirko

    2. novembar 2018 | 10:45

    Ovaj Krstić je definicija kako čovek može da doživi moralni sunovrat zarad novca i nekih beneficija. Mislite da on nije svestan da je ono što radi u najmanju ruku nemoralno, ali obraz đon, i baš ga briga...

  • Don Kihot

    2. novembar 2018 | 10:57

    Krle je okačio beli mantil i vratio se najstarijem zanatu koji inače (reklo bi se) dobro obavlja...Kad je vec to radio sa starom vlašću - zašto ne bi i sa aktuelnom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA