Tek ću te j***ti kad te vidim! Posle ove poruke, Radulović podneo krivičnu prijavu protiv Božića zbog pretnje

Poslanik Dosta je bilo zatražio je od tužilaštva da donese rešenje kojim se Božiću zabranjuje da mu prilazi

  • 1

Poslanik Dosta je bilo (DJB) Saša Radulović podneo je danas krivičnu prijavu protiv člana poslaničke grupe Slobodni poslanici Nenada Božića zbog pretnji koje mu je kako je naveo, uputio putem elektronske pošte i zatražio od tužilaštva da donese rešenje kojim se Božiću zabranjuje da mu prilazi.

Kako je saopštio DJB, Radulović je podneo prijavu Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, navodeći da mu je sa mejl adrese poslanika Nenada Božića stigla poruka naslovljena sa "Bebo kako si?", dok je tekst poruke glasio:

- Ma boli me k.... kako si... Samo te z....... A tek ću te j..... kad te vidim, g..... jedan. Srdačan pozdrav, Nenad Božić.

- Ovaj postupak poslanika Nenada Božića svedoči o dubokoj krizi u koju je upalo celo društvo. O ovoj krivičnoj prijavi obavešteni su i Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine. Očekujemo da tužilaštvo hitno pokrene postupak, a da Administrativni odbor i predsednica Narodne skupštine ovim povodom preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • %&%

    9. novembar 2018 | 18:04

    Ma Radulovicu ne boj se, možda samo preti praznom puškom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA