≫ 

Dinkić komponovao, gradonačelnik Zaječara glumio, a Saša Matić otpevao: Ova trojka otvorila novu sezonu "Ubica moga oca" (VIDEO)

Na kratko ponovo su se ukrstili putevi starih političkih prijatelja Dinikića i Ničića

  • 4

Putevi Mlađana Dinkića i Boška Ničića već su ukrštali. Naime, u proleće 2010. godine aktuelni gradonačelnik Zaječara je sa svojim pokretom "Živim za Krajinu" pristupio Ujedinjenim regionima Srbije nekadašnjeg ministra finansija. Sada su im se se putevi opet ukrstili. Ovoga puta nije u pitanju nikakva nova politička partija.

Barem zvanično, Mlađan Dinkić je već četiri godine van politike. Posvetio se pružanjem konsultatskih usluga, ali i muzici.

Dinkić i Ničić iz vremena postojanja URS-a - Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Naime, nekadašnji član nekoliko Vlada posle petooktobarskih promena, još u gimnaziji je osnovao rok bend "Haralampije". Posle je svirao i komponovao u bendu Galerija. Poslednji bend u kom je svirao zvao se Monetarni udar.

Ipak, Dinkić je nastavio da piše pesme i komponuje muziku. Već je sarađivao sa brojnim imenima sa srpske estrade, među kojima su i Kiki Lesandrić i Rada Manojlović.

Ovog puta je komponovao muziku za pesmu "Rastanak" koja je naslovna numera u novoj sezoni hit serije "Ubice mog oca". Pesmu izvodi Saša Matić, za koga je Dinkić već radio muziku.

Saša Matić u spotu "Rastanak - Printskrin: Youtube/Sasa Matic

Treća sezona popularne serije počela se emitovanjem sinoć, a prva epizoda počinje scenom u kafani, koja je iskorišćena i za spot za gorepomenutu pesmu.

U toj sceni se pojavljuje i Boško Ničić, aktuelni gradonačelnik Zaječara, danas član Predsedništva SNS.

Ničić u spotu "Rastanak" - Printskrin: Youtube/Sasa Matic

Ničić se pojavljuje u nekoliko puta na početku epizode i u spotu kako sedi sa društvo za stolom, pijucka piće i uživa u muzici. Za susednim stolom je glavni glumac Vuk Kostić sa Tihomirom Stanićem, koji pije žestoko piće, i prebira uspomene.

Početak prve epizode treće sezone serije "Ubice mog oca" - Printskrin: Youtube/Sasa Matic

Inače, ovo je već drugi put da se Ničić pojavljuje u ovoj seriji. I prošla sezona je počela na gotov istovetan način, samo što je tada bila aktuelna pesma Halida Bešlića.

Na ovaj način, nenadano, i na kratko ponovo su se ukrstili putevi starih političkih prijatelja Dinikića i Ničića.

Peđa Bjelac: Ovu sezonu "Ubica" posvećujemo Nebojši Glogovcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA