≫ 

Srbija jedina na Balkanu ne teži pridruživanju NATO: Želi sopstveni vojni put

 ≫ 

Za neke, Skandinavija, mala grupa severnoevropskih zemalja, koja je uspešno izbegla međusobne ratove dva veka, dok je gradila različite veze sa NATO-om i EU, mogla bi da bude dobar model za Balkan

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikolas
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Duje

    13. novembar 2018 | 23:02

    Ako nečete u NATO nećete ni u EU.

  • alex roth

    13. novembar 2018 | 19:54

    interesuje me koja je zemlja kroz nacionalni referendum bila uklju cena u tu ratnu nato organizaciju.zapadne zemlje tipa eu nemaju obi caj,kao svacarska,da putem narodnog plebiscita odlucuju o vaznim odlukama koje se ticu sopstvenog naroda.ne to die glatko i bez uk ljucenja onih koji su birali te razne vlade,koje su se zaklele naro du na demokratisku upravu.prinuda je preuzeta kao glavni sistem vla danja,niko i ne pita svoje birace dali im je po volji to sto,ti dob ro placeni narodni izabranici,odluce.jer koj te pita sta narod misli i hoce.to se desava u vecini,ako ne u suvise,zemalja koje se smatraju demokratskima.pogledajte samo koliko imamo po svetu ratnih zarista i pokusajte to da razumete.ja nazalost nisam u stanju iako sam gradjanin slavne eu,blago meni.

  • xxdet

    13. novembar 2018 | 18:39

    Ne postoji sopstveni vojni put za Srbiju jer mi nismo velika sila niti bilo sta mozemo da odredjujemo po pitanju vojne i bezbednosne politike regiona. Ne treba narod zamajavati praznim pricama. Vreme za balansiranje je proslo. Za nas postoji samo jedan put i on u vojnom smislu ide na istok. Na drugoj zapadnoj strani Srbiju bez imalo preterivanja ceka smrt. Preciznije receno, razbijanje zemlje, naseljavanje siptara, unistavanje pravoslavlja, vladavina mafije i trovanje naroda genetski modifikovanom hranom. To je put koji je zapad namenio za Balkanski region. Niko nije od toga izuzet na ovim prostorima, cak ni Hrvatska koja nema mehanizme da se odbrani od GMO hrane jer je u nju guraju oni koji je sponzorisu. Ali Srbija ima pomoc i saveznike i mogucnost da se odbrani. Samo jedan put garantuje opstanak Srbije. Maske su pale i svet se mora polarizovati, bolje mirnim putem u suprotnom svet ceka veliki rat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA