Svetska vlada u senci zaseda u Ljubljani: Sutra će im se obratiti Brnabić

Trilateralna komisija slovi za "svetsku vladu u senci", a njeni članovi su aktuelni ili bivši funkcioneri, biznismeni, milioneri.

  • 5

Trodnevni regionalni sastanak Trilateralne komisije, koji okuplja više od 200 uticajnih ljudi iz sveta politike i ekonomije, počeo je večeras u Ljubljani, gde će sutra govoriti i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Brnabić će govoriti o načinima za rešavanje velikog problema migracija u Evropi, rekao je nakon svečanog otvaranja skupa član izvršnog komiteta i predsedavajući srpske grupe Jovan Kovačić.

Jovan Kovačić - Printskrin: Youtube/Novo jutro - Dea i Sarapa

Kovačić je za Tanjug rekao da će u fokusu tog 42. sastanka Trilateralne komisije pored migracija, biti i ekonomska budućnost Evrope, demokratija i međugranična saradnja.

Zvanicama se obratio i slovenački premijer Marjan Šarec. Za učesnike skupa predsednik Slovenije Borut Pahor večeras će organizovati večeru.

Sastankom predsedava Žan-Klod Triše, bivši direktor Evropske centralne banke.

Trilateralna komisija slovi za "svetsku vladu u senci", a njeni članovi su aktuelni ili bivši funkcioneri, biznismeni, milioneri... Osnovao ju je Dejvid Rokfeler u cilju jačanja saradnje između Severne Amerike, zapadne Evrope i Japana.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    16. novembar 2018 | 21:00

    OVO SU NEKI LEVACI I FOLIRANTI -BIVSI MOCNICI JER SE ZNA KO VLADA SVETOM I KO POSEDUJE 500 TRILIONA DOLARA A TO SU ILLUMINATI !!! ILLUMINATI VEC 3 VEKA FINANSIRAJU SVE RATOVE U SVETU I IZVLACE PROFIT !!! KAD UZMETE NOVCANICU DOLARA VIDECETE PIRAMIDU A NA PIRAMIDI OKO KOJE JE SIMBOL MOCI ROKFELEROVIH I OSTALIH 12FAMILIJA !!!

  • Pera kojot

    16. novembar 2018 | 19:54

    Sastanak vladara Iz senke, tj hazara ili ti laznih jevreja koji vladaju svetom! Nista oni dobro nece doneti, to su sve kapitalisti koji imaju sve poluge moci u svojim rukama. Kakve svetske vlade, niko se nista nepita, sve su to pajaci novog sv poretka! Sa druge strane nama treba ruska baza kod bujanovca da bi spasili zivu glavu! Satrace ce nas ovi krvozeljni manijaci koji nemare nizasta. Samo gledaju kako da uniste hriscanstvo vec par vekova, a kad ga uniste sto je skoro vec gotovo onda ce i Islam da satru, u isti kos ce i judeisam da ide, ma koliko ko mislio da nece, njima je svaki hriscanin neprijatelj, pogotovo pravoslavni!

  • Dragojlo

    16. novembar 2018 | 21:18

    Jovane brate dragi sta ucini za srbe,poreklo i veru ako uopste imas to sto nabroja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA