SPS objavio listu za lokalne izbore: Ivica Dačić izjavio da su oni uvek spremni za proveru poverenja kod građana

Prema njegovim rečima, SPS se bori za solidarnost i socijalnu pravdu

  • 32

Socijalistička partija Srbije predala je izborne liste za lokalne izbore u Lučanima, Kuli, Kladovu i Doljevcu, a predsednik stranke Ivica Dačić izjavio je tim povodom da su socijalisti dokazali da su uvek spremni za izbore i proveru poverenja kod građana Srbije.

- Socijalistička partija Srbije je dokazala predajom lista u navedenim gradovima da je uvek spremna za izbore i da ih se ne plaši, jer radi u interesu građana koji nam svih ovih 28 godina daju nesebično poverenje i podršku da sprovodimo našu državotvornu politiku - istakao je Dačić, saopštila je SPS.

Prema njegovim rečima, SPS se bori za solidarnost i socijalnu pravdu.

Lokalni izbori u ova četiri mesta održavaju se 16. decembra Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- I zato sam uveren da će građani Lučana, Kule, Kladova i Doljevca nastaviti da vrednuju sve napore koje smo uložili i da će pružiti poverenje našim listama 16. decembra jer snaga SPS leži baš u narodu Srbije - rekao je Dačić.

Lokalni izbori u ova četiri mesta održavaju se 16. decembra, a SPS učestvuje u Lučanima sa listom "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS) - Bolja Srbija ( BS )", u Kuli je sa listom "Socijalistička partija Srbije-Ivica Dačić", pod rednim brojem 2, Kladovu "Ivica Dačić Socijalistička partija Srbije (SPS) Jedinstvena Srbija (JS) Dragan Marković Palma", pod rednim brojem 2 i Doljevcu "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije", takođe pod rednim brojem brojem 2, navodi se u saopštenju.

VIDEO: Ružić za Telegraf o kongresu SPS, zahtevima opozicije i 5. oktobru

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pele

    17. novembar 2018 | 19:51

    Neka su za proveru ako žele, ali nije potrebno da izbri vrše provere za lokal svaki čas. Srbija konačno ima predsednika koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  • Mašnica

    17. novembar 2018 | 19:25

    Građani znaju ko radi u njihovom interesu, tako da će u odnosu na to i glasati.

  • Dusko

    17. novembar 2018 | 19:37

    Oni koji iole imaju podrsku gradjana mogu necemu da se nadaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA