≫ 

Ovo je nezvanična objava rata Srbima na Kosovu: Prva reakcija Srpske liste na mere Prištine

Mi ćemo i sami pronaći način da se odupremo ovom nasilju, jer ovo je borba za goli opstanak - kazao je Rakić

  • 13

Priština najnovijim merama želi da protera sav srpski narod sa KiM. Ovo je nezvanična objava rata Srbima na KiM, izjavio je predsednik Srpske liste Gorana Rakića, povodom najnovijih mera Prištine.

- Ukoliko se ovo ludilo ne spreči, srpski narod neće imati mogućnosti za opstanak na KiM, i sa nama je gotovo. Zato tražimo hitnu reakciju i pomoć Beograda. Mi ćemo i sami pronaći način da se odupremo ovom nasilju, jer ovo je borba za goli opstanak. Zato se nadamo razumevanju, solidarnosti i podršci čitave Srbije - izjavio je Rakić.

Prištinske vlasti podigle su takse na srpske proizvode na 100 odsto, obrazlažući takav potez "agresivnom kampanjom protiv Kosova". Premijer Kosova Ramuš Haradinaj je na svom Fejsbuk profilu napisao da odluka stupa odmah na snagu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljiljana

    21. novembar 2018 | 16:39

    Mora da se odbranimo od ove agresije Pristine

  • Zoran74

    21. novembar 2018 | 16:48

    Албански лидери су много пута показали да не испуњавају договорено и да су склони провокацијама и дестабилизацији стања.

  • Zoran

    21. novembar 2018 | 16:07

    Osramoćeni Haradina od sopstvenog besa ne zna više šta radi. Ne zam dokle će EU i SAD da trpe ovo njegovo detinjasto ponašanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA