≫ 

Otkrivamo gde se nalaze uhapšeni Srbi iz Kosovske Mitrovice

Osim Rošića, uhapšeni su i Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Saša Ćurčić. Kako kažu članovi njihovih porodica, oni su privedeni uz neviđeni teror, duge cevi i propratni plač dece.

  • 15

Četvorica Srba uhapšenih jutros u severnom delu Kosovske Mitrovice, Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Saša Ćurčić prebačeni su u policijsku stanicu u južnom delu grada.

Portparol kosovske policije Baki Keljani ranije je za "Zeri" precizirao da su tri osobe uhapšene u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, a četvrta jer se opirala policiji.

On je rekao da su izvršene racije na četiri lokacije i da se, u konsultaciji s nadležnim tužiocem, nastavlja dalji pravni postupak.

Jedan od četvorice Srba koji su jutros uhapšeni u iznenadnom i brutalnom upadu specijalnih jedinica ROSU u severni deo Kosovske Mitrovice je i Marko Rošić, jedan od vođa navijača Partizana.

Foto: Tanjug/Edib Tahirović

Kako saznajemo, kosovska policija trenutno hapsi sve Srbe koji bi mogli da im se suprotstave i pruže otpor, ali i oko kojih bi srpski narod mogao da se digne i pruži otpor.

Osim Rošića, uhapšeni su i Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Saša Ćurčić. Kako kažu članovi njihovih porodica, oni su privedeni uz neviđeni teror, duge cevi i propratni plač dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dj

    23. novembar 2018 | 11:00

    Kada sam cula sirene krv mi se sledila zelim ljudima nasim gradjanima .da im bog pomogne zajedno sa vucicem i sa nama boze pomozi

  • Dragan

    23. novembar 2018 | 16:34

    Da li ce nam objasniti zasto su uhapseni?

  • vivijen vivi

    23. novembar 2018 | 10:09

    Čist terorizam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA