Zbog krize na Kosovu, premijerka i ministri otkazali najavljene aktivnosti

Premijerka Brnabić se nalazi u Predsedništvu Srbije

  • 5

Zbog aktuelnih dešavanja na Kosovu i Metohiji premijerka Srbije i nekoliko ministara u Vladi Srbije i gradonačelnik Beograda otkazali su svoje za danas najavljene aktivnosti.

Predsednica vlade Ana Brnabić otkazala je za danas najavljene posete Nišu i Svilajncu gde je trebalo da prisustvuje otvaranju "Alfa tehniks" fabrike i od jutros je u Predsedništvu Srbije, gde su u toku sastanci predsednika Aleksandra Vučića sa šefovima snaga bezbednosti i komandantima svih vojnih i policijskih jedinica.

Ministarka u Vladi zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović otkazala je svoje učešće na konferenciji povodom završetka projekta Ekonomsko osnaživanje žena u ruralnim područjima Šumadije i Kolubare.

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar finasija Siniša Mali otkazali su konferenciju za novinare povodom potpisivanja finansijskog ugovora za razvoj rečne transportne infrastrukture između Vlade Srbije i Evropske investicione banke.

Svoje aktivnosti otkazala je ministarka pravde Nela Kuburović koja je danas u Valjevu trebala da obiđe Tehničku školu zajedno sa državnim sekretarom u Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Markom Milenkovićem i gradonačelnikom Valjeva Slobodanom Gvozdenovićem.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić otkazao je današnji događaj organizovan povodom nagrade "Svetski maratonski oskar".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA