Krv Aleksandra Ćurčića ostala posle intervencije ROSU: Srbin krvario dok su ga hapsili (VIDEO)

Kako saznajemo, nelegalna akcija ROSU počela je oko 4 sata ujutru, a glavna meta bio je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić

  • 0

O brutalnosti kojom su jutros oko 5.30 sati pripadnici ROSU u severnoj Mitrovici hapsili Srbe, najbolje svedoči ekskluzivni snimak na kom se vide sveži tragovi krvi jednog od prebijenih i pritvorenih Srba, Aleksandra Ćurčića.

Kako saznajemo, nelegalna akcija ROSU počela je oko 4 sata ujutru, a glavna meta bio je potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić, koga su albanski mediji, ali i beogradski mediji doveli u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića.

Posle dramatičnog maltretiranja njegove porodice, pošto ga nisu pronašli, pripadnici ROSU su uz neviđenu torturu, udarcima kundacima i batinanjem, priveli Nedeljka Spasojevića, Dragišu Markovića, Marka Rošića i Aleksandra Ćurčića.

Koliko je njihova "akcija" bila brutalna najbolje govori snimak na kojem se vidi krv Aleksandra Ćurčića, koga su uhapsili zbog toga što im se verbalno zamerio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA