≫ 

Uhapšeni napadači na Borka Stefanovića, predsednik Srbije poručio: Sada je na redu Tužilaštvo

Podsetimo, Borko Stefanović napadnut je oko 17.30 časova, tokom tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, a prve fotografije objavili su na zvaničnom Tviter nalogu Levice

  • 17

Napadači na predsednika Levice Srbije, Borka Stefanovića, uhapšeni su, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na osnovu saznanja koja je dobio uoči početka sastanka koji je imao sa ministrima Vlade Srbije povodom dešavanja na Kosovu.

- Obavešten sam o tome što se desilo. Obavešten sam da napadnuta lica imaju lakše telesne povrede i da su zbrinuti, a da su napadači uhapšeni - rekao je predsednik Vučić i naglasio da je sada na potezu Tužilaštvo.

Printskrin: TV Pink

- Republika Srbija je pravna država. Država je hitno reagovala i odradila svoj deo posla. Niko nikoga ne sme udarati i ja to najoštrije osuđujem. Ono što je naš posao to je i urađeno. Srbija mora da bude zemlja u kojoj će da se poštuju ljudska prava i slobode - kazao je Vučić.

Podsetimo, Borko Stefanović napadnut je oko 17.30 časova, tokom tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, a prve fotografije objavili su na zvaničnom Tviter nalogu Levice.

Na fotografijama se vidi da je Stefanoviću razbijena glava u predelu potiljka i on je odveden u ambulantu na ušivanje.

Više detalja o tome možete pročitati OVDE.

VIDEO: Pristalice desnice umotale Sašu Jankovića u transparent

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Problem

    23. novembar 2018 | 21:46

    Napadača treba uhapsiti i procesuirati što će se sigurno i desiti. Problem je što vam je odmah kriva vlast a pojma nemate ko ga je napao. Žao mi je čoveka ali ne treba sve ispolitizovati??

  • Sara

    23. novembar 2018 | 21:35

    Tako radi odgovorna drzava,a ne kao ovi divljai siptari kao da su u srednjem veku!

  • Putin R.S

    23. novembar 2018 | 22:32

    I sta sada imate da kazete opozicionari??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA