≫ 

Uveo je Srbiji takse od 100 odsto, a sad se još i podsmeva: Kosovski ministar objavio selfi sa Ramom i preko slike napisao "100 %" (FOTO)

Naime, Šalja je na toj objavi napisao "100 %", a pritom je evidentno da se lepo provodi i uživa

  • 69

Endrit Šalja, takozvani ministar trgovine u Prištini, koji je predložio taksu od 100 odsto, objavio je na svom Fejsbuk profilu fotografiju sa Edijem Ramom, koja je razbesnela sve Srbe. 

Naime, Šalja je na toj objavi napisao "100 %", a pritom je evidentno da se lepo provodi i uživa, dok zbog te iste odluke stotine ljudi u Kosovskoj Mitrovici imaju razne probleme.

Tamošnji stanovnici nemaju sve lekove, ističe kiseonik u bolnicama, a i mleka je već nestalo. A njemu i Rami je to smešno.

Da podsetimo, Endrit Šalja, ministar trgovine i industrije, predložio je povećanje takse za 100 odsto, a taj predlog je podržao i premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj. Haradinaj je rekao da sporazum CEFTA između Beograda i Prištine na funkcioniše.

- Kosovo je dugo ometano kako u transportu, tako i u analizi i u bilo kom drugom instrumentu CEFTA. Stoga podržavam ovaj predlog - rekao je Haradinaj.

VIDEO: Pogledajte snimak upada pripadnika ROSU u zgradu gde živi Milan Radoičić:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA