≫ 

"Ja bih Vučiću bombu bačio!": Otvorene pretnje predsedniku Srbije u crnogorskoj skupštini (VIDEO)

Vi, neki oponenti ovoj rezoluciji, idete po mišljenje u Beograd, kod Aleksandra Vučića, srpske Vlade, tamo vam je centar - kazao je Miodrag Vuković

  • 66

Tokom jučerašnje debate u Skupštini Crne Gore poslanik opozicionog Demokratskog fronta (DF) Branko Radulović dobacio je za vreme obraćanja poslanika vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Miodraga Vukovića, da bi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "bombu bacio".

Na snimku koji je objavio crnogorski portal "CDM" vidi se da je Radulović to kazao dok je Vuković govorio o predlogu rezolucije vladajuće većine kojom bi se odluke Podgoričke skupštine iz 1918. proglasile ništavnim.

- Vi, neki oponenti ovoj rezoluciji, idete po mišljenje u Beograd, kod Aleksandra Vučića, srpske Vlade, tamo vam je centar - kazao je Vuković.

Tokom jučerašnje debate u Skupštini Crne Gore poslanik Demokratskog fronta Branko Radulović dobacio je za vreme obraćanja poslanika da bi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "bombu bacio"-Foto: Tanjug/Vlada Republike Crne Gore/ Duško Miljanić

On je to poručio obraćajući se poslanicima DF.

- Ja bih mu bombu bačio - čuo se glas u pozadini za koji crnogorski sajt navodi da je Radulovićev.

Nakon toga je usledio smeh dela poslanika koji su sedeli oko Vukovića.

- Eto, ja ne bih, profesore - rekao je Vuković.

Vi, neki oponenti ovoj rezoluciji, idete po mišljenje u Beograd, kod Aleksandra Vučića, srpske Vlade, tamo vam je centar, kazao je poslanik Branko Radulović-Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Dok je pokušavao da završi obraćanje uz osmeh, čuo se i dalje glas za koji je navedeno da je Radulovićev kako nekoj od poslanica kaže "ti ideš kod Vučića, ja ne idem".

Prema podacima dostupnim na sajtu crnogorskog parlamenta, Radulović je ranije bio visoki funkcioner Liberalnog saveza Crne Gore (LSCG), a u ranijim sazivima bio je potpredsednik Skupštine Crne Gore i šef poslaničkog kluba Pokreta za promjene.

VIDEO: Skupština Crne Gore pljunula na istoriju

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    30. novembar 2018 | 10:05

    Ti bi bombu bacio a svi vi trcite u Beograd na skolovanje i za posao!Trebalo bih vam zabraniti ulazak u Srbiju i peto duplo povecati skolarine za fakultete i nema zaposljavanja nego se vratitu u CG.pa tucajte kamen jer ga toliko ima da vam jos trebaju radnici iz drugih zemalja;Albanije,Hrvatske,Makedonije i sve koje su glasale za Interpol!!!Uvek ste se busali u grudi i izigravali junacine a kada zagusti nigde vas nije bilo!!!Sram vas bilo da pretite predsedniku!!!

  • Sibin

    30. novembar 2018 | 08:56

    Krajnje je vreme da okrenemo list sto se ovi brdjana tice!!!!pa dokle bre da dozvoljavamo da nas minijaturni zajebavaju??????

  • Mila

    30. novembar 2018 | 10:06

    Lupetanje ili ne ovo je izjava nekog ko sedi u vlasti Crne Gore,pritom neki vajni profesor koji je verovatno skolovanje proveo u Beogradu.Ovo je sramota !Istom treba zabraniti ulazak u Srbiju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA