≫ 

Kome pretiš, kako te nije sramota? Platićeš mi za sve: Vesić i Đilas u "klinču" (FOTO)

Verbalni sukob Vesića i Đilasa na sednici gradskog parlamenta

  • 4

Početak zasedanja Skupštine grada Beograda danas je obeležio verbalni sukob zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i šefa odborničke grupe Saveza za Srbiju Dragana Đilasa, koji se, posle izlaganja za govornicom, u prolazu obratio Vesiću.

U skupštinskoj sali nije se najbolje čulo šta je Đilas rekao zameniku gradonačelnika, koji je ustao sa svog mesta i upitao Đilasa:

-Kome pretiš, kako te nije sramota?

Vesić u gradskom parlamentu - Foto: Telegraf.rs

U raspravu su se uključili odbornici vladajuće većine, koji su rekli da se Đilas unosio u lice Vesiću i pretio mu rečima:

- Platićeš mi za sve.

Đilas i Vesić u Skupštini grada - Foto: Telegraf.rs

Đilas je novinarima u holu gradskog parlamenta rekao da Vesiću nije pretio, već da mu je rekao da mu se ne obraća na "ti".

- Jedino što sam rekao i što se može čuti na snimcima, je da mi se ne obraća na ti i da to nije primereno nikom, a te priče da će on meni platiti, neće. Svi mi političari plaćamo račune građanima, a oni koji pogreše nešto i prekrše zakon odgovaraju pred institucijama ove države - rekao je Đilas.

S druge strane, zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić izjavio je da je šef odborničke grupe Savez za Srbiju danas u gradskom parlamentu bio vrlo nervozan, da mu se unosio u lice i pretio.

- Rekao mi je nemoj da mi se obraćaš, platićes mi sve, a to su čuli i odbornici koji su se nalazili pored mene - rekao je Vesić novinarima u holu Skupštine grada.

Vesić je rekao da se Đilas obratio i jednom od odbornika rečima "reci ime da te zapamtimo".

- A onda kad je shvatio šta je izgovorio, izašao je za govornicu i rekao pa da zapamtimo kome da repliciramo - dodao je Vesić i zaključio:

- Dragan Đilas je danas bio vrlo nerzovan. Ne znam zašto je bio nervozan, ali mi je zapretio, uneo mi se u lice, a to nema pravo da radi i to su mogli svi da vide.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA