Nebojša Medojević počeo štrajk glađu: Zbog bezbednosti smešten u samicu sa video-nadzorom

Prvi put u istoriji crnogorskog pravosuđa, Nebojša Medojević je kidnapovan po nalogu Višeg suda, uz skandalozno obrazloženje da njemu nije određen pritvor, već da je stavljen u zatvor - izjavila je Medojevićeva supruga

  • 2

Zbog "protivzakonitog i protivustavnog hapšenja za javno izgovorenu reč uprkos poslaničkom imunitetu", Nebojša Medojević štrajkuje glađu od dolaska u zatvor, a zbog bezbednosti vreme dobrovoljno provodi u samici sa video nadzorom od 24 časa, saopštila je njegova supruga Marina Medojević.

- Prvi put u istoriji crnogorskog pravosuđa, Nebojša Medojević je kidnapovan po nalogu Višeg suda, uz skandalozno obrazloženje da njemu nije određen pritvor, već da je stavljen u zatvor.  Uz to, radi sopstvene bezbednosti koja mu je neminovno ugrožena kao osobi koja je svoj život posvetila borbi protiv kriminala i korupcije, dobrovoljno boravi u samici koja je pod 24-časovnim video nadzorom - kazala je Medojevićeva supruga.

Nebojša Medojević, jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) i poslanik u Skupštini Crne Gore, uhapšen je u noći između četvrtka i petka u Podgorici.

Medojević je uhapšen po nalogu koji je izdao podgorički Viši sud u predmetu formiranom povodom tvrdnji o primanju i davanju mita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt-Bec

    1. decembar 2018 | 21:01

    E pa Milogorski su to zakoni, Pravna je to Drzava!!!

  • Ancy

    1. decembar 2018 | 21:24

    Tako je i Vojvoda Mandić štrajkovao pre neku godinu. Za sedam dana “štrajka” gladju dobio je pet kilograma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA