Tači je kupio mesto u Parizu i na sahrani Džordža Buša: Vučić o albanskom lobiranju

Neko je debelo platio Tačijevo mesto u Parizu, a to pre svega rade njihovi iseljenici, posebno iz Njujorka - izjavio je Aleksandar Vučić

  • 23

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je da je ono što se desilo u Parizu na obeležavnaju Dana primirija, kada je Hašim Tači smešten da sedi iza Vladimira Putina, "neko debelo platio, a to pre svega rade njihovi iseljenici, posebno iz Njujorka".

- Po kom to protokolu, objasnite mi. To je moglo ili uz novac, lobiste, a Srbi da potroše i jedan dolar vešali bi na Terazijama. Ja vam kažem da je sve to za novac završavano i u Parizu i u Vašingtonu - objasnio je on.

Kako je objasnio, postoji i druga opcija, da je neko toliko "ostrašćeni navijač" Prištine pa da Tačija stavi na takvo mesto i kaže "to je naše mezimče".

Printskrin: TV Pink

- Ovde imamo kombinaciju - manji uticaj činjnice da im je Amerika sve, i mama i tata i da ih guraju na sve načine i ogroman novac koji njihovo iseljenici plaćanju, pre svega iz Njujorka i Švajcarske, severa Italije. Podržava ih novac. Zamislite Tači, čuveni borac za ljudska prava da sedi pored Merkelove, najjača država pored nečeg što nije ni prineti državi - izjavio je predsednik.

On je ukazao da je Tači na sahrani Džordža Buša sedeo između Merkelove i Trampa, te ocenio da je to kao i ono i Parizu plaćeno novcem.

Video: Vučić u Jelisejskoj palati rame uz rame sa svetskim zvaničnicima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    6. decembar 2018 | 11:39

    Predsednice ti se sam obrukao niko ti nije kriv dobro znas ali neces da priznas.

  • Boby

    6. decembar 2018 | 11:29

    Eto sta je demokratija svetska i pravda- nema toga - samo pare i interesi

  • mica

    6. decembar 2018 | 11:45

    Siptari su na sve spremni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA